18. toukokuuta 2018

# SONS OF ANARCHY MEININKIÄ PRINSESSA RUUSUSEN MESTOILLAToteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa 

Mahtava Prinsessa Ruusunen background ja kukas se siellä? Minä kuin suoraan Sons of Anarchystä - tietenkin ihan törkeen siistit aurinkolasit nenällä. Tykkään näistä kuvista ihan super paljon tuon riitasoinnun vuoksi. Söpöä pinkkiä kukkaa ja ronskia nahkaa, meshiä ja liekkiä. TÄYDELLISTÄ. 

Mutta siirrytään itse pääasiaan eli aurinkolaseihin. Indiedaysin järjestämässä Inspiration Day:ssä pääsi taas tutkimaan Instrumentariumin kevään ja erityisesti kesän aurinkolasitrendejä ja voi hyvänen aika miten upeita yksilöitä sieltä löytyi. Mä bongasin heti nämä mustat geometriset ja sharpit Fendin arskat ja iskin ne nenälle. Fantastiset. Rakastan aurinkolaseja ja mitä suuremmat ja överimmät ne ovat sitä todennäköisemmin ne löytyvät minulta. 

 Instrun arskatrendeissä näkyivät mielestäni suurimmin 70-luvun isot ja pyöreät kehykset kera vaaleiden melkein pastellisien linssien. 90-luvun matalia, ovaalin muotoisia ja pienilinssisiä aurinkolaseja näkyy nyt paljon katukuvassa ja tietenkin aina ihana fiftarityyli on jälleen kerran menossa mukana kissamaisella kehysmuotoilulla. Ikisuosikki Ray-Ban handlaa  homman tuttujen klassikoidensa kanssa. Yksinkertaiset, läpikuultavat ja eleettömän kehykset ovat myös Must Have -trendi tälle kesälle. 

Aurinkolasit ovat takkien ja kenkien lisäksi mun suurimpia paheita ja niitä tulee helposti hankittua kesän jokaiselle päivälle omansa. Esimerkiksi nuo ylläolevassa kuvassa olevat pyöreät arskat kuvioiduilla linsseillä kotiuttaisin aivan mielelläni asap. Myös nuo nenällä kiikkuvat Fendit voisivat tulla luokseni pikimmiten♡

 Millaiset arskat ovat sun nenällä tänä kesänä? Löytyykö omasta valikoimasta joku klassikkomalli jolla rokkaat koko kesän vai menetko trendien mukaan vaihtamalla uudet joka viikko? Allekirjoittanut hoitaa kummankin puolen aika sujuvasti... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)