26. toukokuuta 2018

# BACK TO THE 90'S - NAPPIVERKKARISETTI*Toteutettu yhteistyössä Shein.comin kanssa

Ray Ban Sunglasses - Instrumentarium*
Button Sleeve Shirt - Urban Outfitters
Creepers - Second Hand

Septum ring - Crazyfactory
Lips - Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick shade "Unicorn Blood"

Tuntuu ettei tää hektinen aikataulu ja kiire vaan meinaa hellittää ollenkaan. Onnistuin hankkimaan duunin, koulun ja myöhässä olevien blogihommien lisäksi vielä muutonkin tähän samaan syssyyn. Muutettiin Naomin kanssa tiistaina vähän isompaan asuntoon ja tää kämppä jostain kumman syystä ei vain purkaudu laatikoistaan itsestään... Mulla on tällä hetkellä 4 sisutusnettisivua auki ja kaikissa miljoonien eurojen ostoskorit... SOS. 

Mutta hei käytiin viime viikonloppuna roihuvuoressa Hanamissa ja se oli mun ensimmäinen kerta vaikka Helsingissä on tullut asuttua jo vuosia. Harmi että kirsikankukat olivat jo tipahtaneet mutta siitä huolimatta tunnelma ja sää olivat täydelliset. Mä päätin olla taas extra ja laittaa nappiverkkarisetin päälle. Mulla oli ala-asteella (_yli 10 vuotta sitten_) punaiset halpa-halli nappiverkkarit ja ne olivat mun suosikkihousut (yhdistettynä tietenkin paksupohjaisiin skedekenkiin enkä edes skeitannut koskaan). Oon ollut niin fiiliksissä nappiverkkarien paluusta etten voinut vain olla omistamatta sellaisia jälleen. 

Olin niin tyytyväinen, että paita ja pöksyt mätsäsivät hyvin yhteen vaikka ovat eri putiikeista ostettuja. Nepparipaita löytyi viime Lontooreissulta Urban Outfittersistä ja se on odotellut vaatekaapissa täydellistä alaosaa. Sheinin paketista tulleet  leveälahkeiset nappi"verkkarit" ovat juuri se täydellinen pari neppariyläosalle. Housujen kangas ei ole verkkarikangasta vaan kevyehköä todennäköisesti jotain sekoitematskua. Lahkeet ovat itselleni vähän liian pitkät mutta creeperpohjaisten kenkien kanssa menivät tosi hyvin anyways! Fiilaan tuota asua ihan kympillä ja se oli mukavan viileä avautuvien nappiensa ansiosta. Kuten tietenkin myös lämpimämpi kun nepparit napittaa kiinni. Bueno!

Löytyikö sulta lapsena saatika teini-ikäisenä nepparit ja fiilaatko niiden paluuta yhtä paljon kuin minä vai laitetaanko kaikki verkkariasiat vaan suoraan takaisin sinne yhdeksänkytluvulle?

Tsekkaa Sheinin uutuudet: TÄSTÄ
Tsekkaa Sheinin plussamallisto: TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)