8. huhtikuuta 2018

# SPRING VIBES - WHAT TO WEAR Kevät tulee vauhdilla ja oma vaatekaappi tursuaa tylsiä talvisia vaatteita. Kevät & kesä kutittelee jo mieltä joten kokosin Sheinin valikoimasta omia lemppareita jotka mielelläni vaihtaisin tämän hetkisen kaapin sisällön kanssa keskenään. 
Linkit tuotteisiin löytyy yläpuolelta! 

Nappiverkkarit ja ruutukuosi ovat tämän hetken LIT-juttu. Yllättäen omasta vaatekaapista löytyy jo kumpaakin kategoriaa. Toivottavasti itemit pääsevät pian näkyvyyteen myös täällä blogin puolella - Olen nimittäin aivan liekeissä niistä. Pitkään kadoksissa ollut kameranlaturi löytyi VIHDOIN joten pääsen viimein kuvailemaan oikein olan takaa. Myös lisääntyvä auringonvalo auttaa huomattavasti asiaa! 

  Ruutukuosi on erityisen lähellä sydäntäni sillä sitä on todella tullut käytettyä ihan lapsesta saakka - niinkuin nappiverkkareitakin. Itseäni houkuttelevat nimenomaan napilliset hameet sekä leveälahkeiset kevyestä materiaalista valmistetut pöksyt sivunapeilla. ( Mun edellisessäkin Wishlistissä taisi olla nappiverkkarit... hups.) Ruutukuosia voisin oikeasti käyttää from head to toe. 

Grunge-vaikutteet ovat mun oman tyylin kulmakivi. Tartan, sydämenmuotoiset aurinkolasit sekä korkeakorkoiset bootsit ovat lähellä sydäntäni ja tuovat asuun kuin asuun pientä sähäkkyyttä. Yhdistän usein klassiseen asuun aina jotain hieman outoa ja överiä. Sporttisen vaatteen yhdistäminen nilkkureihin ja printti T-paitaan ovat vaatekaappini perusjuttuja. Siihen kun lisää vielä over the top aurinkolasit niin meitsi on valmis rullaamaan. 

Kohta saa laittaa nahkarotsin päälle. Vitsi miten onnellinen oon JUST SIITÄ. Löytyyks sun vaatekaapista jo nappiverkkarit? Vai saako ne pysyä ihan keskenään kaupassa? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)