25. huhtikuuta 2018

# SHOW OFF INTROVERT - WHOLE PLAID JUMPSUITToteutettu yhteistyössä Shein.comin kanssa

NEW! BIKER JACKET - Gina Tricot (Second Hand)
TOTEBAG - Ponke's
CREEPERS - Primark
ENAMEL PIN - WISH

Omistan next level lappuhaalarin. Siis katsokaa nyt sitä. Ihan mieletön. Kun tämä Sheinin haalari tipahti postiluukusta mua jännitti ihan kauheasti laittaa se päälle. Lappuhaalarit ovat aina tuntuneet hiukan vierailta mulle. Pelkäsin myös ettei haalari ole sopivan kokoinen sillä alaosien ostaminen netistä on aina mulle riski. 

Pelot osoittautuivat onneksi turhiksi sillä haalari oli täydellisen kokoinen ja näköinen! Kangas on kevyttä, ohutta ja joustavaa materiaalia. Kaikinpuolin täydellinen. Ainoastaan pepputaskut ovat omalle beballe hiukan liian lähellä toisiaan ja mietinkin jo poistanko ne kokonaan vai jaksanko nähdä vaivan niiden siirtämiseen.  Todennäköisesti en saa aikaiseksi tehdä kumpaakaan haha!

 Ruudullisen haalarin ujuttaminen vaatekaappiini oli helppoa. Yhdistin haalarin mustaan kilpikonnakauluksiseen T-paitaan sekä uuteen second handina ostettuun Gina Tricotin mustavalkoiseen bikertakkiin. Myös basic musta biker-rotsi toimisi hyvin, mutta halusin taas olla over the top
Tulipa taas kerättyä katseita kaupungissa. I LIVE FOR THIS OUTFIT. 

Haalari on tosi edullinen ja käytän tätä todennäköisesti kesällä ihan törkeen paljon. Kantsii tsekata Sheinin valikoimaa muutenkin, sillä sieltä löytyy ihan hirveesti siistejä kesäjuttuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)