10. huhtikuuta 2018

# MEIDÄN VIHKISORMUKSETIf you like it  then you should a put a ring on it. Vihdoin ja viimein hääjuttua sormuksien muodossa. Sormukset löytyivät yllättävän helposti ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä!
 Meidän sormusbudjetti ei tosiaan ollut tuhansien luokkaa. Halusimme tietenkin panostaa sormuksiin, mutta ei niinkään rahallisessa määrin. 

 Mun ykkösvaihtoehto olisi ollut vintage-sormus. Täydellistä ei vain meinannut millään löytyä ja lopulta kävi niin ettei aika yksinkertaisesti enää riittänyt täydellisen vintagesormuksen etsintään. Hyvä vaihtoehto onneksi löytyi yllättävän nopeasti ja helposti. Mun sormus on musta Onyx-kivinen hieman vintagehenkinen hopeasormus joka löytyi Regalrosesta.  Se on juuri sellainen mitä lähdin etsimään. Löysin ihania vaihtoehtoja myös Etsystä, mutta kun sormuksen oston aika tuli oli se kaikista mieluisin tietenkin jo myyty.  

Halusin sormuksen olevan tyylilleni uskollinen. En kaipaa timanteja, enkä krumeluureja. Tämä Regalrosen sormus on yksinkertainen, mutta kuitenkin näyttävä. Sellainen johon ei kyllästy. Sellainen jota katsoessa hymyilyttää. Mun kihlasormus oli aivan tavallinen sameapintainen hopeasormus jossa ei ollut mitään erikoisuuksia. Kaipasin vihkisormukselta kuitenkin jotain vähän enemmän ja sitä mulla nyt on. 

Naomi halusi vihkisormuksen sopivan kihlasormuksensa kanssa yhteen ja päädyttiin hankkimaan kihlasormuksen ympärille kaksi ohutta pienillä timanttiriveillä koristeltua sormusta. Yhdessä kaikki kolme näyttävät olevan kuin yksi niin hyvin ne sopivat keskenään yhteen. Vihkisormukset löytyivät Malmin Korupajasta ja vanha kihlasormus sai samalla reissulla puhdistuksen ja timantin uudelleen kiinnityksen. Palvelu oli 10+. Suosittelen käymään vierailulla jos sormuksien hankinta on edessä! 

Photo by me
Häiden Harry Potter teema näkyi kaikkialla. Siksipä sormuksetkin odottelivat actionia Harry Potter and The Order Of the Phoenix -kirjan sisällä. Kirjastahan sattuu löytymään juuri täydellinen luku. Omaa kirjaani en tietenkään tuhonnut vaan kiertelin kirppareita silmä kovana ja lopulta kirja löytyi Fidasta 4 eurolla. Kaiversin kirjaan mattopuukon avuin sormuksien mentävän kolon, liimasin nyörit sivujen väliin ja lopulta vielä sivut umpeen (en tietty ihan koko kirjaa huh) niin, että sormukset ja nyörit pysyivät paikallaan ja että kirja oli helppo avata oikean aukeaman kohdalta kun sen aika tulee. Idea löytyi pinterestistä. Voin kertoa että homma oli kova, mutta sen arvoinen!

Minun bestWOman sai olla kirjan avaajana vihkitilaisuudessa ja vaikka mietimme, onko sormusten irroittaminen liian hankalaa ja aikaa vievää, kaikki sujui hyvin vaikka sormet vähän tutisivatkin.
Kirja jäi ihanaksi koristeeksi tauluhyllylle niinkuin paljon muutakin koristusta joista lisää seuraavassa hääaiheisessa postauksessa!

6 kommenttia:

 1. Ihanat sormukset! Meillä on myös just para-aikaa sormuksen hankinta käsillä, ja oon miettinyt sellaista massiivista Sysi-sormusta ( https://www.weecos.com/fi/item/sysi ), mutta tuo hopeisuus mietityttää. Miten teidän hopeasormukset on kestäneet käyttöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törkeen hieno sormus! Veikkaan että on todella laadukas vaikka hopeaa onkin!

   Naomin sormukset kaiken kaikkiaan ovat olleet hyvät! Kihlasormus on tosiaan melkein kolmisen vuotta ollut sormessa ja kerran sitä on muotoiltu uudelleen, pari kertaa kiveä kiristetty. Oma kihlasormukseni olisi kestänyt varmaan pommin räjähdyksenkin se oli niin basic ja paksu :'D Nykyinen vihkisormukseni tosin kaipaisi jo nyt uudelleen muotoilua, mutta osasin sitä odottaakin, sormus kuitenkin on kovin ohukainen.

   Poista
  2. Oi, kiva kuulla! Toi sormuksen kapeus kyllä varmasti vaikuttaa tosi paljon tohon kestävyyteen. Mun äiti on töissä kultasepänliikkeessä, ja se on aina pelotellut mua hopeasormuksen kertakäyttöisyydellä. Kihlasormukseni oli titaania, joten se nyt ei luonnollisesti ole mennyt miksikään, mutta erikoisia titaanisormuksia on kauhean vähän markkinoilla. Kiitos, kun vastasit, nyt tosissani buukkaan meille Helsinginreissun ja käyn tuota Sysiä sovittamassa :) <3

   Poista
  3. Käy ihmeessä! Ihan törkeen hieno sormus!
   Mulla oli täydellisen sormuksen etsinnässä just se hankalaa et erikoisempaa suht edullista sormusta ei vain meinannut löytyä mistään. En kuitenkaan halunnut mitään ihan basic sormusta joten se tuotti vähän vaikeuksia. Myös se, että riskillä hankin sormukseni netistä oli jännittävää mutta onneksi sormus oli sopiva ja kaikinpuolin täydellinen. Meillä on suunnitelmissa sormuksien kanssa muutenkin se että myöhemmin mahdollisten isompien vuosipäivien kunniaksi hankittaisi vielä laadukkaammat sormukset : )

   Poista
 2. ihanat sormukset ja ihana idea tuo kirja "sormuskotelona" *____*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 Niinpä, jäi ihana muisto häistä myös kirjan muodossa :)

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)