11. joulukuuta 2017

# MEIDÄN HÄÄKUTSUT
Tätä postaussarjaa on odotettu. Pidemmittä puheitta lähdetään tsekkaamaan minkälaiset mun ja Naomin häät olivat.  Aloitetaan siitä mistä kaikki lähti liikkeelle - hääkutsuista. Aloimme suunnitella häitä jo hyvissä ajoin noin 1,5 vuotta - ellei jopa 2 vuotta ennen pääpäivää. Mulla oli kutsuihin visio jo hyvissä ajoin jo ennen mitään sen suurempia suunnitelmia. Ongelmana vain oli ettei pelkkä visio riitä jos itsellä ei löydy taitoa. Olisin niin kovasti halunnut tehdä nämä itse, mutta vaikka kädentaitoni ovat hyvät, kaikki tietokoneella tapahtuva taidepuoli on vielä suht hämärän peitossa. Olen aika perinteinen kynästä paperille taiteilija ja siksi käännyin Leo Piirron puoleen. Annoin kutsun tekoon avainsanat, mutta muuten vapaat kädet. Lopputulos oli täydellinen. 

Häiden teema oli tietty Harry Potter. Harry Potter on asia jota me kummatkin rakastetaan yli kaiken joten parempaa teemaa saa etsiä. Halusimme ehdottomasti teemahäät sillä emme ole perinteisten häiden viettäjiä. Emme ole perinteisiä muutenkaan. Kaikki häissämme oli mietitty etukäteen pientä yksityiskohtaa myöten. Siksi kutsummekin oli oltava täydellisesti teemaan sopiva. 


Mulle oli tärkeää, että kutsu olisi samantyylinen kuin Maradeur's Map ja oli aikamoisia hankaluuksia miettiä miten saataisiin siitä järkevästi "aukeava" kutsukortti. Lopulta päädyimme ihan tavalliseen keskeltä aukeavaan malliin ja Leo suunnitteli printin sen mukaisesti. Kutsun printti on täysin Leon käsialaa ja jo ensimmäisistä luonnoksista tiesin, että siitä tulee täydellinen. Halusimme kutsun "kanteen" Hogwarts Castlen ja linnan "pihalle" meidän kahden nimet. Linnan lipun yksityiskohdaksi tuli "ALWAYS" sillä se oli häiden teeman pääjuttu. "After all this time? Always." Mietimme pitkään mitä haluamme taustalla kiertävään tekstiin ja sanoiksi lopulta valikoitui lyriikoita Ed Sheeranin kappaleesta "Perfect".  Perfect oli myös meidän First Dance -kappaleena. Joten tässäkin tapauksessa ympyrä sulkeutui. Kutsun "kannet" avatessa sisältä löytyi tietenkin tärkeimmät infot. 

Taittopuuhissa auttoi ihana Freialeia joka oli mukana meidän häiden koristeluissa ja ylipäätään SUURENA apuna koko häärumban ajan. Freialeia hoiti taittamisen sekä printtaamisen. Siitä oli suuri apu meille sillä emme tienneet missä olisimme saaneet kutsut edullisesti ja laadukkaasti printattua sekä taitettuna.  Kutsupaperit sekä kuoret ostimme Sinellistä. 


Teimme kirjekuoriin sinetit itse - tai oikeastaan Naomi teki. Sinettien teko oli aikaa vievää ja raastavaa puuhaa, mutta kun lopputuloksesta tuli kerta toisensa jälkeen hienompaa oli se kaiken sen vaivan arvoista. Huh mikä homma oli painaa sinetit melkein kuuteenkymmeneen kutsuun. Sinetit kirjaimellisesti sinetöivät jo ennestään täydelliset kutsut♡ Hogwarts sinettisetin ostimme Wishistä ja sinettivahaa Sinellistä. 

Halusimme häidemme näyttävät MEILTÄ ja siksi tulevissa postauksissa tulette näkemään paljon käsin tehtyjä koristeita ja itse ideoituja juttuja. Harry Potter on teemana niin laaja, että välillä oli hankalaa miettiä mitä oikeastaan haluamme että ne pysyvät kivasti teemassa mutta ovat kuitenkin häät eivätkä lastenkutsut. 
Vaikkei sekään tietenkään MEITÄ olisi haitannut :D

Mitäs pidätte kutsuista? 
Vihdoinkin sain aloitettua hääpostit!♡
Saa nähdä saanko nämä jotenkin järkevässä 
järjestyksessä julkaistua haha! 5 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)