27. marraskuuta 2017

# COLOURBLOCK FILA DRESS
Sunglasses - H&M
NEW! FILA Dress - Urban Outfitters
Strawbag - Monki
Shoes - Second Hand

Ihan syystä täytyy olla aurinkolasit päässä. Mulla ei oo näin värikästä mekkoa ollut koskaan. Häikäsee. Tämä FILAn trikoomekko oli yksi parhaimpia ostoksia Lontoosta. Urban Outfitters on yksi mun suosikki ja pakollinen seattava joka käyntikerralla. Kun näin tämän näyteikkunassa se oli menoa. Mahtava, törkeellä tavalla hieno. Ihastuin heti. 

Havahduin eräänä iltana vaaterekkiäni tutkiessa että mun aina niin sysimusta vaatevalikoima on kirkastunut huomattavasti. Värejä näkyy  enemmän kuin koskaan. Oon rohkaistunut kokeilemaan värejä jotka olivat ehdottomasti EI. Vaaleanpunainen, kirkas keltainen sekä vihreä olivat sellaisia - ja tällä hetkellä vaatekaapista löytyy jokaista ainakin yksi kipale. Vaaleanpunaista jopa enemmän ja se aiheuttaa shokkia mulle vieläkin, vaikka joka kerta kun ne vaatekappaleet ( TÄMÄ & TÄMÄ ) laitan päälleni, on hyvä fiilis ja just sellainen TÄMÄ OLEN MINÄ - olo. 

Oon aika NEXT LEVEL - pukeutuja, joten kun tarpeeksi sekaisin menen odotettavissa on todennäköisesti jotain liekkikuosista, vaaleanpunaiset glitterhousut + pinkit kumisaappaat meininkiä että sitä odotellessa... no ei nyt oikeesti.

Huomenna on synttärit. Tiedän jo mitä puen. 


2 kommenttia:

  1. Jostain kumman syystä en pääse katsotaan tota toista linkkiä. Mulla ei kuulemma ole oikeutta 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ihmekkään sillä linkki oli virheellinen : ) Nyt pitäisi toimia!

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)