27. syyskuuta 2017

# TOMMY HILFIGER STRAW BAGHat - Second Hand 
NEW! Blouse - Second Hand 
NEW! TOMMY HILFIGER BEACH BAG - Second Hand
Pants - H&M
Creepers - Primark

Näytän ihan ranskalaiselta katupojalta ja mun keskittymiskyky tämän postauksen kirjoittamiseen on nyt hyvin huonolla tasolla sillä sain päähänpiston juuri nyt samaan aikaan alkaa käydä mun läpi vanhinta spotify soittolistaa (jonne lisään siis KAIKEN mitä kuuntelen) ja jaotella ihan vanhimpia biisejä (joita en enää juurikaan kuuntele mutta ne ovat kultaa) uuteen soittolistaan. Kyllä, rakastan soittolistojen tekoa ja järjestelyä... ja mikään ei ole parempaa kuin kuunnella biisejä joita on kuunnellut vuonna öö 2000 - 2014? PARASTA. 

Mutta hei ylläolevaan asuun jossa näytän katupojalta. Se ei haittaa sillä katupoikalook on ihan jees mulle. Second Hand putiikissa työskentelyn parhaita puolia on se, että välillä tekee ihan mielettömiä löytöjä. Yksi niistä onkin tuo Tommy Hilfigerin läpinäkyvä "beach bag". En koe olevani mikään Tommy Hilfiger - tyyppi- en ollenkaan - mutta kuitenkin juuri ysäri Tommy hivelee silmiä. Myös Gigi Hadidin Tommy yhteistyöt ovat olleet tosi onnistuneita.

 Toinen second hand löytö on tuo valkoinen Bik Bokin kauluspaita. Tuota röyhelöfrillaa on ollut jo pitkään ketjuliikkeissä ja olin ihan superonnellinen että löysin sellaisen käytettynä. Kokonaan valkoinen väri paidassa on aina ollut mulle vähän jännittävä asia mutta ihan hyvin näyttää sujuvan.  

Mut nyt en pysty enää keskittymään tähän vaan jatkan spotifyn läpikäyntiä! Oon niin nostalgisissa fiiliksissä TÄÄLLÄ ON NIIN HYVIÄ BIISEJÄ.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)