29. heinäkuuta 2017

# POKEMON COSMETICS - WHAT?

Ysärilapsi kun olen, Pokemon on ollut SUURI osa mun lapsuutta, nuoruutta ja jopa ihan aikuisikääkin - kiitos Pokemon Go'n. Pokemonkortit ovat tallessa ja Pokemon Go:ta tulee pelattua lähes päivittäin - Kerran nörtti aina nörtti. Juurikin lapsuudesta tulleen Pokemonihastuksen takia mun sydän lämpeni aivan liikaa Korealaisen kosmetiikkabrandin Tony Molyn Pokemon -kosmetiikalle. 

Kun ostin Oletkaunis.fi:stä tätä tuotetta laitoin ostoskoriin silmät säkenöiden myös Tony Molyn Pikachu Mask sheetin. Koska hei katsokaa nyt tuota PAKKAUSTA. Ei oikeesti oo söpömpää. Tony Molya saa ihan muutamista nettiputiikeista Suomessa ja sen takia tuotteiden etsintä siirtyi suoraan eBayhin. Kaikki muut tässä postissa esiintyvät tuotteet ovat eBaystä. Täytyi kuitenkin tehdä ennen ostoksia hiukan tutkimusretkiä varmistukseksi tuotteiden aitoudesta.

Pikachu mask sheetin olen jo ehtinyt käyttää (ja tietty säästää pakkauksen), enkä todellakaan voi kutsua itseäni kasvonaamioiden kuluttajaksi. Edes minimikuluttajaksi. Kertoo kaiken, että mulle oli järkytys, että maskia on pidettävä puoli tuntia kasvoilla. No, täytyy myöntää, en jaksanut :-D Anyways, maski jätti ihon smoothiksi, en kuitenkaan mitään ahaa-elämystä kokenut. Johtuu todennäköisesti juuri siitä, etten ole kasvonaamioita niinkään käyttänyt.
Käsirasvaa tulee kulutettua aktiivisesti joten Tony Molylta oli tietty pakko saada pari vaihtoehtoa kokeiluun. Suosikkini on ehdottomasti Purin (Jigglypuff) Hand Cream. Käsirasvan tuoksu on persikkainen ja aivan järkyn hyvä. Purkki on aivan syötävän suloinen. Eevee Hand Creamin tuoksu on puuterinen, ehkä vähän vauvanpepuntalkin hajuinen ja siksi pienoinen pettymys. Rasvoina kumpikin ovat super kosteuttavat ja ajavat asiansa hyvin.


Annoin myös mahdollisuuden Hydrating foam Cleanserille, sillä mulla on yhä kateissa luotto kasvotuotteet ja päätin et no, kokeillaan nyt samalla tämäkin. Tuote tuoksuu ihanalta, levittyy kasvoille helposti, vaahtoaa ihanasti ja pesun jälkeen jättää kasvot pehmeiksi. Voin vain suositella! Purkki on yhtä ihana kuin edellisetkin, varsinkin kun Squirtle on mun suosikki♥♥

Onko muilla kokemuksia Tony Molyn tuotteista tai ylipäätään koreakosmetiikasta? Oman lemppari Poksunkin saa kertoa♥︎

xxx

90's kid 90's fun. Pokemon's been my favourite thing since childhood - and even these days, thanks for Pokemon Go. So I was way too happy to see that Korean cosmetic brand Tony Moly have their own Pokemon collection and LOOK HOW CUTE THE PRODUCTS ARE! The Pikachu mask is the only one I've ordered from finnish website Oletkaunis.fi, everything else is from eBay. I love these from the bottom of my heart even if the Eevee hand cream smelled a little bit like babybuttpowder. 

I'm not the mask type of girl so it was a little shock to notice that I needed to keep the mask on mi face 30 MINUTES. Girl, it's a really LONG TIME. hahah! How you do that? I just can't keep a mask on mi face that long! Masks are really good tho, even if I'm not used masks much before. 

Hand creams were really good too. Like I told, Eevee smelled no so good, but Purin ( Jigglypuff) smells SO GOOD. Peaches, mmm ♥︎ I also give a chance for Hudrating Foam Cleanser 'cause I'm still looking for the right faceproducts. Kkobugi ( Squirtle ) Cleanser's really good. Smells great, leaves soft feeling and  it's foaming nicely. Not a bad word about it! Squirtle is also one of my fave Pokemons♥︎

 What's your fave Pokemon? Let me know♥︎


2 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)