20. toukokuuta 2017

# Did you get your Hogwarts letter ? - TYLYCON
NEW! Choker - eBay
NEW! Septum - EMP.fi
NEW! Hufflepuff T-Shirt - EMP.fi
Skirt - Second Hand
Shoes - Second Hand

Wand - Harry Potter Warner Bros Studio

Jos jollekkin on vielä jostain syystä jäänyt epäselväksi, että Harry Potter-asiat on mun elämä(n tehtävä), niin tällä postauksella asia korjaantuu. On olemassa Harry Potter -faneja ja on olemassa HARRY POTTER FANEJA. Kuulun jälkimmäiseen. Huhtikuun alussa järjestettiin suomessa ensimmäinen pelkästään Harry Potter-asioille pyhitetty tapahtuma Tylycon. Tokihan sinne piti päästä. 

Asu tietenkin täytyi olla teeman mukainen ja kun oma kaapuasiani meni aivan puihin ( jäi kokonaan tekemättä... hups) vedin niskaan Badass Hufflepuff T-paidan joka löytyi EMP.fin mahtavasta HP-valikoimasta. Paita on itseasiassa just tällähetkellä alessa, joten jos sieltä ruudun takaa löytyy kanssatupalaisia joilta paita vielä puuttu nyt tai ei koskaan. Tässä tämä "hogwartssquad ♡ Pari Hufflepuffia, Slytherin ja Gryffindor edustettuna myös. 

Tylyconiin oli mahdollisuus ostaa erikseen tapahtumalippuja joilla oli mahdollista päästä tsekkaamaan erilaisia paneeleja, musiikkia ja muuta hauskaa puuhaa. Me jäimme ilman lippuja, mutta onneksi sisään pääsi ilmankin. Itseäni eniten tapahtumassa kiinnosti kanssakoululaisten asut sekä tietenkin oma suosikkini - taidekuja.  Taidekuja oli ihan super pieni ja ahdas mutta sitäkin ihanempi. Ehkäpä sitä tulee joskus itse oltua myntipöydän toisella puolella... ehkäpä. Ylläolevat Sanelma Tuomisen kirjanmerkit ja muistikirja olivat avan fantastiset ja mua kaduttaa niin paljon etten ostanut niitä itselleni. Meidän olkkarin pieni printtikollaasi sai uusia kamuja. Ylläolevat printit lähtivät mukaan taidekujalta. Tekijöitä itselläni ei valitettavasti ole enää muistissa. Joten jos jollain teistä löytyy tietoa heistä - saa jakaa. Anyways, Voldemort on Naomin sokeripappa joten se oli yllättäen pakollinen valinta. Credence on yksi mun suosikkihahmoista ja onhan tuo nyt maaginen. Tuli ihan hirveet inspikset jälleen omiin piirtämisjuttuihin. Ihanat Hogwarts/Durmstrang estetiikkakortit lähtivät myös messiin. 

Oliko teistä kukaan Tylyconissa ja mihin tupaan sä kuulut? Kertokaa mulle! Harry Potter iz my lyfestyle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)