13. toukokuuta 2017

# Back to the 50's - Heritage Spectacles of Time


Tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Piipahdin Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayn aikana Instrumentariumin  pisteellä tsekkaamassa Heritagen Spectacles of time - mallistoa. Mallisto on ammentanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Kehyksien värisävyt kulkivat hempeän sinisestä ja vaaleanpunaisesta aina niin klassiseen mustaan ja kilpikonnakuosiin. Klassikkokehykset eivät vanhene koskaan ja kehysvalikoimaa tutkaillessa tarkemmin - sen huomasi. Suositut Aviatorit ja kissamaiset pokat ovat saaneet alkunsa jo vuosien takaa. Meitsi suuntasi matkalaukku kourassa takaisin 1950-luvulle.

Malliston kehyksissä näkyivät vuosikymmenet 30-60 luvuilta. Omiksi suosikeiksi valikoituivat yllättäen 1950-luvulta lähtöisin oleva pokamalli. 50-luku on vuosikymmenistä juurikin se oma suosikkini. Fiftarityyli on lähellä sydäntäni ja erityisesti miesten fiftarityyliä ammennan hippusen verran myös omassa pukeutumisessani.   Kukalliset kellomekot ja kissapokat sopivat täydellisesti yhteen yhä tänäkin päivänä. Kuten mainitsin jo pari kertaa aikaisemmin naisten fiftaripokista löytyy kissamaisuutta lähes kaikista kehysmalleista.  Miestenosastolta taas kulmalinjaa korostavia malleja. Mun nenälläni olevat Heritagen pokat olivat herkullisen herraintyyliset ja jos ikinä silmälasit nenälleen täytyy laittaa ne ovat varmasti juurikin tämän malliset. 

Instrumentariumin Trend Walkilta löytyy kätevä tietopaketti Heritagen vuosikymmenmallistosta, sieltä pystyy tsekkaamaan myös malliston kaikki kehykset niin silmälaseista kuin aurinkolaseista. Mikä vuosikymmen inspiroi sua pukeutumisessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)