29. huhtikuuta 2017

# SKINNYDIP BAD BITCH FUEL BAG - IBA OOTD


NEW! Bad Bitch Fuel Bag - Skinnydip ( ZADAA)
Leopardprint coat - Second Hand
NEW! Baby pink Biker Jacket - eBay
Choker - eBay
Tee - from London
Skirt - Second Hand
Shoes - Second Hand

Lips - Jeffree Star Cosmetics "Unicorn Blood"

Halleluja. Kiitos vappuvapaan mulla on VIIMEIN aikaa purkaa ylitsevuotavaa muokkaamattomien kuvien kansiota. Viime viikonloppuna oli jälleen Indiedaysin Blog Awardsit ja tässäpä olisi ihan kuulkaas kahden takin kera illan asukokonaisuutta. 

Asun MAIN BITCH oli tietenkin uusi badass laukku. Oon pidemmän aikaa jo selaillut ZADAA - appia kännykällä ja tuo Skinnydipin laukku löytyi sieltä. Hintalappuineen ja sisäpahveineen ♡ ZADAA on ihan superkiva! Se on todennäköisesti seuraava mesta jonneka laitan omia asusteita ja vaatteita myyntiin kun sen aika joskus tulee. 

Toinen uutukainen on vaaleanpunainen bikerrotsi jonka ostin pelko perseessä eBaystä. Onneksi koko oli JUST oikea ja takki maksoi hurjat 18 euroa. Ja tosiaan kun takkejahan ei koskaan voi olla liikaa niin niitä täytyy jo käyttää kahta päällekkäin... Leoparditakki on jo vanhempi UFFin löytö. Pahoittelen myös jo etukäteen siitä että tuo nappihame tulee olemaan todennäköisesti kaikissa asuissa osallisena. 

Anygays, Blogawardseista tulee vielä syvällisempi  ( not ) posti ja huhhuijaa olisihan noita tuolla odottelemassa ehkä laitan vitosvaihteen silmään ja naputtelen kaikki vapaapäivät posteja tulemaan... kun tuolla tota luntakin kerran tulee taas... 


2 kommenttia:

  1. En kestä kun tuo laukku on niin söpö! Ihana asu muutenkin, varsinkin tuolla bikertakilla! :D

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)