30. huhtikuuta 2017

#IBA2017 & BID2017 - RISTIRIITAISET FIILIKSET

 Fringe biker jacket - Depop
Dress - Monki
Backpack - Second Hand
Shoes - Second Hand
Tulipa jälleen piipahdettua Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayssä. Tapahtuma oli jälleen kerran ihanasti toteutettu, iloista jengiä oli liikkeellä. Kuitenkin ihan rehellisesti sanottuna mulla oli taas hirveen vaikeeta. Oon monesti jo mietiskellyt sanonko tätä ääneen vai en, mutta introverttinä ja yksinäisenä on aina vähän surullista pyöriskellä ihmisten keskellä. 

En koe itseäni yksinäiseksi melkeinpä koskaan, mutta nämä tapahtumat saavat olon aina vähän ulkopuoliseksi. Siksi en tälläkään kertaa viihtynyt tapahtumassa hirveän kauaa. Se, että uskallan edes tökätä ketään sanoakseni "Moi", vaatii ihan hirveät ponnistelut ja mua harmittaa aina ihan hitosti kun tuun himaan sohvalle istumaan ja miettimään et miks en moikannut sitä tai miks en vaan sanonut miten ihanat kengät sillä oli. On niin hankalaa olla introvertti extroverttien ympäröimänä. 

MUTTA. Tietenkin, tapahtuma itsessään oli jälleen kerran ihana. Ruoka oli aivan TÖRKEEN HYVÄÄ. Koko tapahtuman ykköseksi nousi juurikin The Rootsin safka. Ihan mielelläni söisin tuollaisen bowlin himassa joka päivä♡
Indiedays Inspiration Blog Awardseissa tuli iltasella piipahdettua Naomin kanssa. Asukuvat tulivat paremmin esille jo eilisessä postauksessa. Koko asun kuningatar oli tietty tuo Skinnydipin glitterillä kuorrutettu bensakanisterilaukku. Hitto kun Glitternistin pisteelle oli kilometrien jono, glitterit silmäpussien peitteeksi olis mätsänny kivasti kassin kanssa haha! 

Tuli syötyä ihan hitosti liikaa macaroneja ( ja Rootsin safkaa !!) ja kun kaljaa ei ollut tarjolla Kyrö Distillery Company toi kivasti jytyä kotikonnuilta. Pohjanmaa 4ever perkeles. Palkintojen jakoa tuli seurailtua sivusilmällä ja erityisen iloinen olen Janita Aution voitosta koska DAMN GURL MIKÄ LAHJAKKUUS. Janita oli juurikin yksi jota iltasella yksinäni mielessäni harmittelin et HITTO kun en sanonut mitään koska GIRL YOU LOOKED GOOD

Seuraavia bileitä taas odotellessa ja jospa minäkin saisin jonkun kaveribloggaajan messiin päivätapahtumaan ettei tarvitsisi ypöyksinäisenä pyöriskellä ♥︎ Saa ilmoittautua!

Mitäs piditte asuista? Aika vaaleanpunaisella linjalla mentiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)