4. tammikuuta 2017

# GRANNYBOMBER
NEW! Bomber Jacket - Second Hand
NEW! Blouse/dress - Second Hand
Leggings - Seppälä
Bag - Primark
Boots - Nelly.com

Lips  - Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in shade "Leo"

Noniin, ensimmäinen asu tälle vuodelle. Se on tosin joulukuulta.... ellei jopa marraskuulta.. mutta ei kerrota sitä kenellekkään. Uusi vuosi on lähtenyt...no, käyntiin. Kalenteri on kesken ja muutenkin kaikki tuntuu vielä tosi keskeneräiseltä ja mikä hulluinta... 9 kuukauden päästä menen naimisiin JA KAIKKI SEKIN ON KESKEN. 

Mutta anywayz, löysin aika mummocoolin bomberin Fredan UFFilta. Olkatoppaukset ja kaikki löytyi. Noi värit on maagiset. Bomber on todennäköisesti aika paljon käytössä syksymmällä. Mangon kauluspaitamekkosysteemi löytyi samasta putiikista. Oon pitkään etsinyt pidempää mustaa vähän mekkomaista kauluspaitaa ja tuossa se nyt on. Niin iisi vaate. 

Huomenna on vapaa ja lähden metsästämään hääkoristetarpeita ja ahistaa kyl aika kiitettävästi tää touhu jo nyt :-D AUTTAKAA

4 kommenttia:

 1. Wau ihana bomber! nätti asu :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asukokonaisuus!
  Omakohtaista kokemusta ei (vielä...) oo hääjärjestelyistä, mut voisin veikata että läheisiä ja vieraita kiinnostaa ihan vaan aitous :) koita siis olla stressaamatta liikaa pienistä yksityiskohdista ja nauti teidän omannäköisen hääpäivän suunnittelusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aitous tulee varmasti meidän häissä näkymään siitä ei ole epäilystäkään : ) Ongelma on juurikin se että RAKASTAN pieniä yksityiskohtia :'D Ne tulee oleen suuri ongelma ( todennäköisesti vaan just mun pään sisällä).

   ja kiitos <3

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)