16. joulukuuta 2016

# Calvin Kleinia, Guccia ja Burberryä - 1 € ♡




Toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Piipahdin tänään aleksanterinkadun Instrussa vilkuilemassa Naomin kanssa kehysvalikoimaa. Naomi tietenkin ihan oikeasti lasien tarpeesta ja minä ihan vain kokeilemisen ja ilmoitusluontoisen asian ilosta. Instrussa on nimittäin supermäärä merkkikehyksiä... eurolla. 
EUROLLA. 

Kuten aikaisemmassa Instrun kanssa yhdessä toteutetussa postissa (jonka pääset lukemaan -> TÄSTÄ ) jo totesinkin, itselläni ei toistaiseksi rillejä ole, mutta vaihtoehtoja on hyvä katsella koska todennäköisesti joskus on... ehkä jo hyvinkin pian...

 Spottasin pitkän kokeiluruljanssin jälkeen nämä Calvin Kleinin kehykset. Ne ovat punaruskeat, hieman violettiin taittavat suht pyöreät pokat jotka huusivat taiteilijaminääni kokeilemaan ja nehän olivat just hyvät. Kokeilin myös muutamia kirkkaan punaisia Burberryjä mutta nämä veivät loppujen lopuksi voiton. 

Käytin siinä vajaan parinkympin hujakoilla tosi paljon ns. "imagolaseja" ja jo silloin pokien oli oltava mahdollisimman näyttävät ja värikkäät. Kehyksien sangoissa tai mallissa oli oltava myös jokin juju. Näissä Calvin Kleineissä oli just sitä jujua. 



Sitä päivää odotellessa kun tälle näytön ja kirjan tuijottajallekkin tarvitsee ihan oikeesti hankkia silmälasit. Hyvät mallit on jo kokeiltu joten kun päivä koittaa ei tarvitse ku vaan mennä ja hakea. Naomikin löysi itselleen uudet pokat joten WIN! 

Euron kehyskampanja on voimassa vielä 26.12 saakka joten jos uudet pokat ovat olleet mielenpäällä vielä ehtii kipaista tsekkaamassa valikoimaa! Sama valikoima löytyy tietenkin myös nettisivuilta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)