12. marraskuuta 2016

# Instrumentariumin Trendwalk - Minimalismia sopivalla 90's twistillä

Postaus toteutettu yhteistyössä 
Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa

Piipahdin Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayn aikana Instrumentariumin Trendwalk pisteellä vähän tsekkailemassa syksyn sekä talven uusimpia kehystrendejä. Trendwalk on Instrun näppärä tyylisivusto josta löytää inspiraatiota pukeutumiseen sekä tietenkin - uusimmat kehystrendit. Sivuston muotikaupungit ovat täydellinen, rakas ja tärkeä Lontoo, cool girl Pariisi ja räväkkä Milano. Vaikka olenkin Lontoo-tyttö henkeen ja vereen täytyy myöntää että Milano-henkiset allekirjoittaneen nenältä löytyvät Fendin ovat aika coolit. Milano ylipäätään kiinnostaa hirveästi kaupungin kauniin arkkitehtuurin ja tietenkin, muodin vuoksi. 

 Mulla ei itsellä ole silmälaseja - ainakaan VIELÄ - mutta pokia on hauskaa kokeilla kasvoille jo ihan siltäkin varalta et ne aika suurella todennäköisyydellä joskus munkin nenältä löytyvät. Tällä läppärinnäyttöä tuijottamisella hyvinkin nopeasti...  Hassua miten silmälasit saavat olon normaalia fiksummaksi... tai siis hyvinkin paljn fiksummaksi hahaha! 

Anyways,  Instrumentariumin syksyn sekä talven kehystrendeistä löytyy herkullisia kehyksiä. Mun nenällä nätisti komeilevat Fendin simppelit pokat olivat yllätys jopa itselleni sillä normi asustemeininkeihini kuuluvat nimenomaan yksilöllisyys ja leikittely. Asusteet ovat mulle just ne millä on helpoin vähän revitellä ja tuoda omaan tyyliin juurikin sitä tarvittua yksilöllisyyttä. 

Yksilölliset & näyttävät pokat sopivat parhaiten minimalistisiin asuihin. Asuihin, joista pokat näkyvät KABOOM-meiningillä naapurustoon saakka. Asuuni kuuluva värikäs Monkin paitamekko tarvitsi kaveriksi coolit mutta samalla näkyvät kehykset. Tykkään tvistailla minimalistisen vaatetuksen sekä kuosien välillä.

Oon aina ollut muodin saralla hieman omantienikulkija mutta trendeistä pinnalla oleva 90-luku - erityisesti grunge-osuus on lähinnä sydäntä. Minimalistisuus on kuitenkin alkanut ottaa hiljalleen valtaa omasta vaatekomerostani joten tyylini on jotain minimalistia sopivalla grunge twistillä. Siksi näkyvät asusteet ovat mun juttu. Silmälaseilla on niin helppo muokata omaa persoonallisuuttaan eri svääreihin. Käykää siis te silmälasikasvoiset kaunokaiset ( ja nekin joilla rillejä ei ole --- kuten minä ) ihmeessä tsekkaamassa Instrun naisten silmälasivalikoimaa joka on ihan mahtavan kokoinen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)