14. marraskuuta 2016

# 3 ASIAA MINUSTA


3 asiaa joista pidän 
Lidlin paistopisteen Mozzarella -leipä systeemistä, kaikesta joka liittyy Harry Potteriin ja asioista jotka on niin karseita et on jo hienoja. 

3 asiaa joista en pidä
Ihmisistä (okei yleistin mutta kyllä te tiedätte... ), Yksinäisyydestä ja Rasismista

3 asiaa joita tein viikonloppuna
kuten arvata saattaa - töitä, join vähän kaljaa ja kävin Lohjalla maaseutumatkailemassa. 3 asiaa jotka osaan
No ilmeisesti aika hyvin osaan piirtää, osaan myös Pitkä Kuuma Kesä - elokuvasta suurimman osan reploista ulkoa.... ja osaan tosi hyvin vältellä kissanhiekkalootien siivousta.

3 asiaa joita en osaa
laskea matikkaa. En osaa edes peruskertotauluja tai mitään basic-juttuja. Tämä ei ole vitsi. (eikä myöskään naurun asia). En osaa vieläkään tatuoida, enkä osaa viedä roskia / tehdä ruokaa ( tämäkään ei ole vitsi, mutta on ehkä vähän naurunasia jo ) 

3 asiaa jotka haluaisin osata
Puhua tosi hyvää englantia ( ja ruotsia ), TATUOIDA ja olla ajattelematta liikaa muiden mielipiteitä. Oon hyvä siinä, mutta oon huomannut et jostain syystä viimeaikoina oon saattanut jättää jotain tekemättä sen takia, että oon vaan miettiny et mitähän muut ajattelee. 


3 asiaa jotka mun pitäis tehdä
Ottaa talvivaatteet esille. Oon sentään saanut jo kaapin oven auki. Se on ollut auki nyt hmm pari viikkoa ja ne vaatteet on vieläkin siellä..........
Viedä roskat......... ja tehdä tatuointeja ☹

3 asiaa joita stressaan
Sitä, että miten saan kaksi kissaa kuljetettua jouluksi pohjanmaalle. Stresaan myös sitä ettei ole aikaa mihinkään kivaan ja ehkä vähän jo kaikkea häihin liittyvää.

3 asiaa jotka saavat minut rentoutumaan
pakko sanoa et kalja, pitkät aamut ( kun ei tarvitse välttämättä mennä yhtään minnekkään) sängyssä kirjan kanssa ja piirustusreissut kahviloihin + hyvä musiikki.3 asiaa joista puhun usein
ihmisten typeryydestä, kissoista sekä ruuasta.... 

3 asiaa jotka puen mielelläni päälle
Ruutarin, Creeperit ja Nahkarotsin. Mielellään vielä samaan aikaan. 

3 asiaa joita en pue päälleni
Basic Bitch Starter Kit - merkkejä  kuten Michael Kors, Louis Vuitton jne. En ikinä laittais jalkaani myöskään Crockseja....   näitä olis nii paljon mut okei Desiqualin ihan mikä tahansa vaate - ei IKINÄ.


3 asiaa jotka haluaisin hankkia
Uuden kameran, jonkun kätevän pikkuisen ja hyvän. Uusia tatuointeja  ja lentoliput 
( lippuja ).

3 asiaa joista unelmoin
...että saisin tehdä duunia jossa hyötyisin mun kädentaidoista. Pääsisin Harry Potter Studiolle jouluillalliselle suureen saliin ja Afrikan savannireissusta norsujen keskellä 

3 asiaa joita pelkään
Tulipaloa, Maailman tämän hetkistä tilannetta ja sitä että tasa-arvoinen aviolittolaki kumottais. 

3 asiaa joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa
Reissu Lontooseen ( muukin paikka käy !!!) ja et aloittasin vihdoinkin kauan haaveilemani kuntonyrkkeilyn.  Olis myös kiva et pääsisin naimisiin ilman että jotkut elämäm koululaiset yrittää estää sen. 

Löysinpäs tämän haasteen aikalailla täydellisen Nellin blogista. Hitto miten pitkä aika on viimekertaisesta HAASTEESTA. Näitä oli niin hirveen paljon parisen vuotta sitten blogeissa et otetaaks takas käytäntöön. Kaikki jotka ajattelin haastaa on tän tainnut jo tehdä joten jos sä joka luit tän kirjoitat blogia -  tee heti ! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)