19. elokuuta 2016

# Uudet Second Hand löydöt - OOTD

Sunnies - eBay
Septum - eBay
Kimono - Seppälä
Top - Monki
NEW! Backpack - New Look ( Second Hand)
Ripped Jeans - New Look
NEW ! Armcuff - H&M
NEW! Shoes - Second Hand

Siis voitteko kuvitella miten onnellinen oon just nyt? SYKSY. Mun lempivuodenaika on täällä. ( Nyt ei edes ajatella sitä että viikonlopuksi on muka taas luvattu jotain lämpöä ei tuu pliis ) Oon ollut niiiiin ilonen näistä ihanista kylmistä vesisateisista päivistä et ei mitään rajaa ♡ Täydellinen lomaviikko! 
Nämä asukuvat eivät nyt ihan kuvasta tätä syksymeininkiä - vielä - sillä nämä ovat jo muutaman viikon vanhoja. Päällä on kuitenkin muutama tosi jees uus juttu! 

Bongasin Hennesiltä lempiosastoltani tuon ihanan käsikorun. En tosin mun basic tyhmyyttäni tajunnut kokeilla sitä ennenkuin ostin sen, sillä eihän se mahdu tälläisiin normaaleihin käsivarsiin siihen kohtaan minne se on alkujaan tarkoitettu. Joudun nyt käyttämään sitä vähän alempana mutta hei, sehän ei haittaa. Ihan hyvin se menee tuossakin. Koru puhuttelee mun sielua suht hyvin, mutta saattaapi olla että se jää tämän käyttökerran jälkeen odottelemaan taas uutta kesää. 


 Ihan super super super löytö UFFilta olivat nuo kengät. Vitsi mikä tuuri kävi, sillä maksoin noista tasarahapäivillä vain _kaksi euroa_ ja ne ovat mun tän hetken suosikkipopot. Tosi hyvät ja tukevat jalassa (hieman painavat tosin) ja hei 90's Grunge Realness. Puhdasta rakkautta. Hyvät Tyämiäs kalossit. Oon pitkään etsinyt tuon tyylisiä kenkiä. Varsinkin Nämä Dr Martensilta on kiinnostanut jo liian pitkään mutta voin ehkä jättää ne nyt jonnekkin mielensopukkoihin toviksi, sillä mulla on nyt tosi jees meininki näiden kanssa. Ja joo Reppuhamstraaja on taas löytänyt uuden repun edellisten 100 repun joukkoonsa. Oon löytänyt tosi cooleja reppuja second handina, esim tästä postauksesta löytyvä reppu on oikeesti liian ruma hieno ja nyt - jälleen kerran - UFF toi hellään hoivaani tämän New Lookin kukkakuosisen repun. Repussa on ihan törkeen siisti malli ja leikkaukset. Vetskari hieman temppuilee mutta jos se ei ala tottelemaan käväisen suutarilla vaihtamassa uuden tilalle. Mulla ei taida olla kuosillista reppua ennestään ja ylipäätään kuosilliset asiat mun vaatekaapissa on viime aikoina olleet aika vähäiset, mutta tää reppu toimii täydellisesti kokomustan asun kanssa. Ja siis mustissahan mä pääasiassa aina oonkin joten... JEP.

Ostin toissapäiväisellä shoppailureissulla niin ihanan syystakin etten malta päästä esittelemään sitä. Ainut miinus vesisateessa on just se, että asukuvien räpsiminen on vähän nihkeetä :-D 
Mitäs piditte löydöistä?  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)