16. elokuuta 2016

# MONKIN ALELÖYTÖJÄ - OOTD

Sunnies - Seppälä
NEW! Over sized T-shirt - Monki
Ripped Jeans - New Look
NEW! Stringbag - Monki
Creepers - Primark

Musta on tullut suuri Monki-fani. Oon aina tykännyt, mut nyt oon löytänyt lyhyen ajan sisällä Monkista liikaa kivoja juttuja. Piipahdin putiikissa super aleilla ja löysin 4 ( !! ) siistiä juttua joista kaksi on nyt esillä. Monkissa oli kaikki aletuotteet 3 kahden hinnalla ja riemu repesi. Ylisuuri laatikkomallinen T-paita oli kympin ja ihastuin siihen heti. Todennäköisin syy oli se, että multa löytyy jo ennestään samaa kuosia oleva hihaton kauluspaita (Paita ensiesittelyssä täällä). Vähän valkoista mun värikkääseen kummituselämään... hahaha. 

Toinen asusta löytyvä Monki-asia on tuo karkkipussilta näyttävä narureppu. Todellisuudessahan Naomi sen osti mutta tehtiin diili, että saan käyttää sitä sillä ehdolla että Naomi saa käyttää mun Hennesin krokokuosista narureppua. Paras juttuhan oli että reppu maksoi _2€_. 

Weedi lähtee koko kesän mittaiselta kyläilyreissultaan torstaina ja huomenna olis luvassa jonkinlainen shoppailupäivä... vähän jännittää jo mitä kaikkea ihanaa Monkista tälläkertaa löytyy. Ja kaikkialta muualta... ou nou. 

2 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)