15. elokuuta 2016

# Eka Jeffree Star Velour liquid lipstick + Ajatuksia Jeffree huhuista

Olin ehkä suht innoissani parisen viikkoa sitten kun sain käsiini ihka ensimmäisen Jeffree Star Cosmetics tilaukseni. Aloitin heti kivasti hankkimalla Jeffreen kesämallistosta Velour Liquid Lipstickin sävyssä Watermelon Soda. Se on ihan järkyn ihanan sävyinen, tuoksuu hyvältä (sellaiselta lapsuus karkkivesimelonilta) ja pysyvyys on... ihan mieletön. Vähän jännitti tilata pitkästä aikaa noinkin kirkas pinkkiin taittava sävy kun on viime aikoina tullut käytettyä ainostaan nudeja. Onneksi kuitenkin ostin, sillä Watermelon Soda on ihan super! Muut kesämalliston sävyt eivät muhun oikein iskeneet... Nude Beach kävi mielessä mutta oon aika varma että se on mulle liian vaalea.  Tämä ei todellakaan jää viimeiseksi ja odottelenkin nyt tiettyjen sävyjen restockausta että saan kaikki haluamani sävyt omaan meikkipussiini♡

Jeffreen ympärillä on pyörinyt kaikkea mahdollista huhua ja mylläkkää jo jonkin aikaa ja se onkin saanut monet jättämään tuotteiden ostamisen jopa kokonaan. Itse huhut stalkanneena (en tod.näk tiedä vieläkään kaikkea ja rehellisesti... mua ei edes kiinnosta) voin vain pyöritellä silmiäni. Erityisesti Kat Von D'n ja Jeffreen välinen "riita" oli silmienpyöräytys x 1000000. Me kaikki ollaan ihmisiä. Me kaikki tehdään virheitä mutta se että me tehdään virheitä ei todennäköisesti vaikuta meidän duuneihin ollenkaan. 

Me ei tunneta Jeffreetä ( tai Katia tai ihan ketä tahansa muutakaan superkuuluisaa) niinkuin me tunnetaan oma lähipiiri, joten me ei oikeasti voida mitenkään tietää mitä on oikeasti tapahtunut ja kuka puhuu mitäkin paskaa. Jeffree on vahva persoona joka on jakanut mielipiteitä jo omista scenekid ajoistani saakka. Mun mielestä hupaisinta on se että jotkut ovat lopettaneet Jeffreen kosmetiikan ostamisen sen takia että hän ostaa _itse tienaamillaan rahoilla_ kalliita laukkuja ja kenkiä on vaan niin.... oikeesti C'MON. Voin käsi sydämellä vannoa, että jos tienaisin niinkuin Jeffree ostaisin aika hitosti kenkiä.

Kiusaamista ja rasismia en sulata, mutta kuten jo mainitsin me tehdään virheitä. Me sanotaan helposti asioita sen kummemmin miettimättä ( allekirjoittanut ainakin myöntää ) oltiin me sitten ihan tavallisia tallaajia tai superjulkkiksia. Valitettavasti meidän taviksien möläytykset pysyy aika pienissä piireissä kun taas Jeffreen kaltaisten julkkujen mölinät tulee koko maapallon tietoisuuteen. 

Myös se, että tyyppi on tehnyt jotain tyhmää 7 vuotta sitten on tehty 7 vuotta sitten. Sitä on aivan turha jauhaa enää tänä päivänä. Me kaikki ollaan vaan ihmisiä. Oli meillä somessa vaan kymmenen tai miljoona seuraajaa. Me ollaan vaan ihmisiä. Tuun ostamaan Jeffreen kosmea jatkossakin sillä erityisesti nämä Liquid Lipstickit on vaan ihan törkeen hyviä. Tietenkään en voi tietää mitä mahtaa Jeffree-maailmassa tapahtua jatkossa ja oma mielipiteenikin saattaa ajan saatossa muuttua mutta tällähetkellä Jeffreen tuotteet ovat tervetulleita mun kotiin♡


Saisin tästä aiheesta tehtyä suuremmankin postin liittyen IHAN YLIPÄÄTÄÄN ihmisiin MUTTA...

Löytyykö sun meikkipussista Jeffreen tuotteita? Haluaisitko jonkun tietyn vai ootko just sä jättänyt jostain syystä ostamatta Jeffreyn kosmea? Kommenttiboxi on auki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)