17. heinäkuuta 2016

# "Wednesday's at that age when a girl has only one thing on her mind." - Boys? - "Homicide." - OOTD
Hat - Seppälä
Biker Jacket - UFF Second Hand
NEW ! Pin - Topshop
NEW! Collardress - UFF Second Hand
NEW! Bag - Minoria Clothing
NEW! Heels - H&M 

Jos nyt kun jalat on ihan sairaan kipeet Pokemon Go'n pelaamisesta ( tai siis YRITTÄMISESTÄ kun se toimii niin nihkeesti) hetken istuis ja naputtais. Käväistiin pari päivää sitten weedin kanssa nappaamassa nämä asukuvat. Päällä monta uutta juttua; mekko, kengät, pinssi & laukku. 


Laukku on taas Minnan käsialaa.  Multahan löytyy jo ennestään samanlainen mutta vaan eri matskusta ( esim tästä postista voi tsekata). Nyt sain käsiini pehmoisesta tekonahasta tehdyn ja lovea tää taas on♡ Jos samanlainen kiinnostelee laitoin tuohon ylemmäs linkin josta voi kivasti mennä tsekkailemaan Minnan puuhia. 


Kauluksellinen mekko löydyi duunista. Oon pitkään etsinyt tuollaista  (jo siihen mun halloween Wednesday Addamsiin mut ei tietty löytyny) ja nyt nappas! Kiva perus suora malli, hihoista löytyy myös valkoiset kaistaleet! Tosi basic. 


Takissa pinssi joka unohtuikin mun Lontoo korupostista. Topshopin löytöjä. Kengät ovat olleet mulla jo hetkisen, mutta nyt olivat ekaa kertaa ulkokäytössä. Löysin ne Hennesin alesta. 


Mutta pääasiahan on tietty se, miten järkyn hieno tuo seinämaalaus on. Ihan törkeen hieno. Hei, oon pikkuisen uudistanut blogin ulkoasua. Banneri lähti vaihtoon pitkästä aikaa ja sivubannerista löytyy mun muita someprofiileja klikkauksen päästä. Tausta olisi tarkoitus myös saada vaihtoon mutta jostain syystä en vaan saa sitä vaihdettua...Seurailkaa mua istagramissa ja erityisesti snapchatista! Kummatkin löytyy tuosta oikealta sivubansusta ♡


Nyt lähden tuohon naapuriin lainaamaan skanneria et saan vihdoinkin päiviteltyä artsyfartsutkin omaan blogiinsa! Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta ja meikämannen asusta? 


edit/ ja oikeesti älkää ees vaivautuko kysymään miks tää tekstikin on nyt punanen.... I hate blogger. 

3 kommenttia:

  1. Oi ihana asu ja blogi <3

    https://sinaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei missäpäin toi kiva seinä on? Pitää iteki käydä tossa varta vasten ottaan kuvia. :D

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)