19. heinäkuuta 2016

# Vainglorious Artist - Balmain PencilsVälillä kyllä hävettää tämä oma turhamaisuus. Tai siis mitä ei kyl hävetä sit yhtää. Sanoinko tuon ääneen? :-D No mutta siis, hyvin pitkän aikaa sitten satuin klikkailemaan  itseni Members.comiin ja löysin sieltä sitten jotain niin TURHAA mutta siis täydellisen tarpeellista... Minä tarvitsin nämä elämääni. Piste. 

Balmainin 6 lyijärin setti ihanassa mustassa kotelossa. Mun oli vaan pakko ostaa. Köyhälle taiteilijalle hiukan luksusta elämään. Varsinkin tälläinen laiska pieru piirtämisen suhteen kuin minä todellakin tartten tälläisiä.. ( hahahah) En ole edes KÄYTTÄNYT näitä vielä kertaakaan ja nämä ovat tosiaan muutamia kuukausia jo työpöytää koristanut. Oon oikeesti vaan niin tollopää. 

No mutta nyt kun taas muistin näiden olemassa olon voisinkin aloitella noita muutamia projekteja joita on mielenpäällä pyörinyt.... Ootteko te joskus ostaneet jotain niin turhamaisen TURHAA kuin minä juuri nyt? :-D (Varmasti ootte. )


Tai no siis, eihän kynät turhia ole? eihän??? 


1 kommentti:

  1. Kynät on kyllä ihan hyödyllinen ostos taiteilijalle ;) Vähän niin mäkin perustelen (vaatetus-artesaanina) ainaisia kangas- ja ompelutarvikkeita ostellessa...
    Kerran kyllä ostin jotain ihan turhaa: avaimenperän, jota koristaa susi, jolla on lampaan vaatteet! :D Ihastuin siihen täysin, mutta eihän sillä kyllä mitään tee.

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)