3. maaliskuuta 2016

# LOST IT TO TRYING - OOTDNEW! Sunglasses - eBay
NEW! Zara Coat - UFF Second Hand
NEW! Adidas Jersey Top - Uff Second Hand
Pants - Dr Denim
NEW! Bag - Selfmade by Minna
Boots - Seppälä

Lips - Gina Tricot "05 Lucky Lips"

Mulla on mennyt näiden kuvien kanssa viisi tuntia. Viisi tuntia ja nyt mä luovutin ja noin ne nyt saa jäädä. Tällaisina hetkinä, kun croppaat kuvan ja ilman MITÄÄN MUUTA MUOKKAUSTA, tarkasta kuvasta tulee pelkkää pikseliä saa miettimään MIKSI MÄ JAKSAN TÄTÄ??? En tajua mikä mun kuvanmuokkausohjelmaa TAAS vaivaa, tai ylipäätään kaikkia mahdollisia muokkausohjelmia jotka ehdin kokeilla ja ei. Vihaan elektroniikkaa ja joku saa nyt kertoa miten Gimpillä saa muokattua KUVAKOKOA. Kihisen raivosta pakko avata kalja. 

NO MUTTA mulla oli tänään outfit on point ja paljon uusia kivoja juttuja päällä. Mietin aina, mielikuvissani että minkälainen haluaisin tyyliltäni olla, minkälaisia vaatteita haluaisin pukea ja omistaa ja tämä asu on nyt JUURI SITÄ. Löysin UFFilta tuon ihanan Zaran takin sekä Adidaksen topin. Takki on ihan superihana eikä sitä todennäköisesti kovinkaan montaa kertaa ole käytetty. Ajattelin ensin että se näyttää ehkä liikaa saunatakilta ( :--D ) mutta nyt ollaan kuitenkin jo naimississa. Addun toppi taas on melkein sitä kuuluisaa mun suosikkiluokkaa "niin hirvee et on hieno" mut hei onhan se nyt ehkä vaan pelkästään hieno! 

eBaystä tuli eilen uudet arskat kesäksi ja in lovena ollaan. Haluaisin ihka oikeat Raybanin clubmasterit ja nämä olivatkin kind of testilasit siihen, että sopiiko malli mun kasvoille. 
Tampereen reissulta matkaan mukaan tuli myös tuo supermegahyper ihana laukku. Oon haaveillut tuollaisesta "muovikassilaukusta" pitkään ja ystäväni Minna oli sitten tehnyt sellaisen mulle! Se on just sellainen kun halusinkin ! Minna saa kyl tehä näitä mulle ainakin kaks vielä lisää.... :----D tiedoksi jos luet hahah! 

ps. Tatskakin näkyy parantuneena! On se ihana sekin ♡

4 kommenttia:

  1. Oi toi laukku on tosi kiva! Mitä matskuu se on? :-) ja Addun-paita kans, ei yhtään hirvee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varsinaisesta materiaalista ei ole tietoa, kangaspohjaista "tekonahkaa" :-)

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)