22. helmikuuta 2016

# NEW TATTOO


Siinähän se! Uusin tatuointini. Kuvassa aivan uunituoreena. Tällä hetkellä ei hirveän kauniina sillä se alkaa pikkuhiljaa parantumaan ja kutina on taas ihan sanoinkuvaamattoman hirveää.

 Anyway, tämä oli vähän tälläinen extempore tatska. Kävin vakkarimestassani Eerikinkadulla Linda Räihällä ja tällä kertaa itselleni uudella artistilla Teemulla. Näin tämän kynttilän Teemun valmismalleissa ja halusin sen. Joten menin ja otin sen kummempia miettimättä. 

Paikka sille oli heti valmiina ja se pääsi Anguksen ja ruusun vierelle joten nyt on taas vähän laajemmalta alueelta ihoa värillisenä haha! Teemu on ihan super hyvä ja mikä parasta ainakin toistaiseksi hän tekee vielä harkkarihinnoilla!!!! Tästä jouduin pulittamaan vaivaiset 80 euroa! 

Tatskaprojekteja on mielessä ehkä vähän liiankin monta niin vanhojen tähän päivään puuhaamista  kuin tietenkin ihan uusiakin. Käsissä on vielä rutkasti tilaa :- D Haaveena on yhä myös sen oman koneen hankkiminen mutta saa nähdä... No, mitäs pidätte? Me want more. 

Jos haluat tsekkailla mitä Teemu duunailee siirry instagramin puolelle ja vilkaise nimimerkki @itchian. ( Samoin kantsii tykätä Linda Räihä Tattoosta myös facebookin puolella! )
Mä todennäköisesti varailen aika pian jo uutta aikaa hahah! 

2 kommenttia:

  1. Hei munkin uusin tatska on tehty Linda Räihässä, tosin Lunalla! Ihana toi sun <3

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)