2. tammikuuta 2016

# TOTTELEMATTOMUUSKOULU
Necklace - Seppälä
NEW! College - COS ( Uff Second Hand)
NEW! Bag - Mango
Ripped Jeans - Seppälä
Creepers - Primark 

Mulla oli viime vuoden uudenvuodenlupauksissa lupaus käydä enemmän taidenäyttelyissä ja noh, kävinhän mä sitten ihan viime tingassa kerran. Mutta se kerta oli aivan tarpeeksi sillä kyseessä oli Kiasmassa oleva  Jani Leinosen "Tottelemattomuuskoulu". Olen haaveillut näyttelystä syyskuusta saakka mutten vain koskaan muka saanut aikaiseksi mennä. Nyt käytiin tsekkaamassa se porukalla ja se oli aivan järjettömän hyvä. Yllä olevat kuvat kertovat enemmän kuin yksikään sana. 

Näyttely jättää sanattomaksi. Koska se on niin totta. Jokainen teos puhuttelee. Jokainen teos on voimakas. Näyttelyssä on pientä sarkastisuutta joka naurattaa, mutta saa samantien olon hieman tukalaksi. Välillä jotain teosta katsellessani tuntui, että on pakko saada raikasta ilmaa. Se kertoo siitä, että näyttely on totisesti onnistunut. Oma suosikkini on ehdottomasti teos jonka edessä "asukuvanikin" on otettu. Samoin Hunger Kingin juoma-automaatti jäi mieleen vahvasti. 

Face To Face

Eri Mieltä

Markus Heikkerö "Elämä on turhaa Baby..."

Eri Mieltä

Eri mieltä
Kiasmassa oli samaan aikaan tietenkin muitakin näyttelyitä ja käytiin kaikki läpi. Face To Face- näyttelystä löytyi nykyajan muotokuvia. Osa näistä oli todella creepyjä. Eri Mieltä -näyttely oli toinen suosikkini Kiasman tarjonnasta. Alimmasta kerroksesta löytyi vielä Markus Heikkerön "Elämä  on turhaa Baby..." joka jakoi oman mielipiteeni 50/50. 

Leinosen näyttely on esillä vielä tammikuun joten jos et ole vielä käynyt sitä tsekkaamassa suosittelen sitä suurella sydämellä. En ole 12 euroa tainnut koko vuonna käyttää parempaan kuin tämä! Muut Näyttelyt ovat esillä hieman pidempääkin ja suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan kaikki läpi! 

Sain Kiasma-kierroksesta suurta puhtia omaan piirtämiseeni, joten taidenäyttelyt täytyy pitää mielessä koko tulevan vuoden. Varsinkin kun inspiraatio omaan taiteeseen alkaa hiipumaan. 

Onko teistä kukaan käynyt tsekkaamassa "Tottelemattomuuskoulua"? Mitkä teokset olivat just sun suosikkeja? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)