19. tammikuuta 2016

# SMELLIN' FRESH


HEAD Bergamot, mandariini & ylang ylang. 
HEART vadelma, valkoinen pioni & osmantus. 
DRY OUT puu, valkoinen patsuli & Ambrox

Ostin pitkästä aikaa itse itselleni hajuveden! Vihdoinkin tätä saa suomesta♡ Ostin omani Kicksistä. Halusin tämän ennen kuin olin koskaan tätä edes tuoksutellut koska TUO PULLO ON TÄYDELLINEN! Harmi ettei tuoksu tule vipua painamalla vaan ihan ottamalla korkin normaalisti irti BUHUU. 

Moschinon Fresh. Pullon perusteella voi olettaa että kyseessä olisi kevyt, hieman nimensämukaisempi, vesimäinen tuoksu. Ensimmäisenä ei tule pulloa katsellessa mieleen kukkainen tuoksu, mutta sellainen tämä kuitenkin on. ( no suurin osa pesuaineista tuoksuu kukkaisilta joten se käy sittenkin ihan järkeen hahah!). Pelkäsin, ettei tuoksu olisi mulle sopiva mutta onneksi se on täysi herkku. 

Kokonaisuudessaan tuoksu on siis hyvin kukkainen, hedelmäinen sekä hieman kuiva, mutta todella miellyttävä ja no, FRESH♡ 
UU tästä tuli kertaheitolla mun suosikki! 

4 kommenttia:

 1. Eikä! :D Miten mä en ole törmännyt tuohon aikaisemmin!? Veikeä pullo tosiaan, mun mielestä on mahtavaa, että uskalletaan ottaa luovia riskejä tällaisten tuotteiden kohdalla ja ajatella oikeasti sen laatikon ulkopuolelta. Harmi tosiaan, ettei tuo toimi tuosta suuttimesta ja vivusta painamalla, se olisi ollut varmaan se viimeinen silaus tuotteeseen! :D Pitää kyllä mennä jo pullonsa vuoksi nuuhkuttelemaan tätä parfyymiosastolle :)

  VastaaPoista
 2. Tihrustin ensin bloggerin pääsivulta pikkukuvaa ja ihmettelin että mitä ihmeen pesuainetta täällä hehkutetaan. Tosi ovelan näköinen hajuvesipullo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! :-D ehkä siks just oonkin kiinnittänyt tähän silmäni

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)