6. tammikuuta 2016

# SALESHOPPINGHAUL

Ihanaa mulla alkoi _7 päivän vapaa_ ( en voi uskoa tätä todeksi). Suunnittelin olevani vain himassa mutta todennäköisesti piipahdan pari kertaa ainakin Starbucksissa... sieläkään ei oo tullut oltua hetkeen joten asia on korjattava. Mutta, päätin pitkästä aikaa esitellä viimeisimmät aleostokset! 


 Olin katsellut tätä laukkua Mangossa siitä haaveillen, sillä multa puuttuu pienehkö laukku jonneka kamera mahtuisi sisään. Nyt se oli onneksi kivasti alennuksessa, joten otin sen kohtalonmerkkinä ja ostin sen. Laukku näyttää upealta joten voin sanoa että tämä oli paras ostos pitkään aikaan! Vihdoinkin mulla on JÄRKEVÄ pikkulaukku. Koko elämä ( melkein) mahtuu sisään! 
 H&M:ltä löytyi alekorutelineestä tämä ihana Statement-kaulakoru. Hennesillä oli koruissa jo alennetuista hinnoista vielä -50% joten.. tämä ei paljoa maksanut. 3,50€ taisi hintaa jäädä ja pitkästä aikaa mulla on kiva uusi koru jota käyttää esimerkiksi duunipaitojen kaverina. 
 ... ja joo pitihän siellä Lushillakin vielä käydä kääntymässä. Ostin vielä puoleen hintaan Honey I Washed the Kids -saippuapalan joka on yksi omista suosikeistani ( jälleen kerran ). Todennäköisesti laitan tämän käsisaippuan virkaa hoitamaan♡
Kampintorin Antikvarista löytyi vuoden 2015 uutuuskirjoja puoleen hintaan joten nappasin tämän mukaan! En ole trilogiaa vielä lukenut ollenkaan vaikka elokuvasarjan eka osa onkin jo tullut katsottua. Todennäköisesti kirja on vielä parempi! Onnea on lukemattomat kirjat kirjakyllyssä♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)