24. marraskuuta 2015

# Acne Studios Basic Grey Top - OOTD


NEW! Sunglasses - UFF Second Hand
Biker Jacket - Vero Moda ( members.com)
NEW! Basic grey Top - Acne Studios
Bag - Primark
Ripped Jeans - Seppälä
Boots - Nelly.com


Faux Septum - eBay
Necklace - Seppälä
NEW! Ring - UFF Second Hand
minne nämä viikot kuluu? Kohta vaihtuu jo vuosi herrajumala ( mikä on ihana asia koska Lontoo se vain lähenee).. Mä oon taas roudannut duunista himaan muutaman tosi jees asian ja tässä asussa näkyykin kaksi niistä. Mageet retroarskat ja ihana sormus. Kerrankin löytyi arskat suht pyöreillä linsseillä jotka sopii mun kasvoille! Tämä oli taas rakkautta ensisilmyksellä. Sormuksesta sen verran, että olen monet kerrat hipelöinyt saman tyyppisiä Hennesillä mutta oon joka kerta ollut kukkarotyhjänä haaveilureissuilla kaupungissa eikä ole tullut ostettua. Nyt kun mulla on yksi ( joka on mun suosikki nyt) niitä tulee varmasti armeija lisää... not good. 

Mutta pidemmittä puheitta asun tärkeimpään ja ihaninpaan asiaan eli tuohon Acnen harmaaseen perustoppiin jonka sain aikaisena synttärilahjana rakkaaltani. Mun synttärithän on vasta jo  apua ) lauantaina mutta Naomi halusi välttämättä antaa lahjan jo aikaisemmin. Acne on mun ultimate suosikki ja harmikseni ( ja osittain onneksi ) se on suht hintava. Oli ihanaa saada lahjaksi vaate merkiltä josta useimmiten vain haaveilen ( oi kelsitakki tule luoksein). Viime vuonna Naomi oli kuunnellut toiveitani sain ensimmäisen Acneni eli Canada Scarfin. Huivi sai nyt kaveriksi topin ja täydellisyyteen tavoitteleva vaatekaappini ensimmäisen laadukkaan perusvaatteen! 

oh em gee. My birthday is in this saturday ( ... ) but few days ago I already got one present from my love. I'm a big fan of Acne Studios and Naomi knows me so well. So I opened the gift and what I got was this basic grey Acne top and it's perfect. I love it. Last year Naomi gave me my first peace of Acne ( the Canada Scarf) and now my closet have also this peace of fabric made in heaven. I love her so much.

Sunglasses and ring are also newbies. I bought them from UFF Second Hand. Finally I found round lenses wich fits on me! Long journey to find the perfect round sunnies is over! 

Käväistiin eilen katsomassa uusin ja viimeisin Nälkäpeli ja olihan sen nyt hyvä, mutta mitä vtttt..... FINNICK???? Olin valmis lähtemään teatterista ovet paukkuen samantien. Onneksi buttercup oli elossa yhä ja itkuakin ehkä vähän piti vääntää, koska no FINNICK ??? ja peeta. .. .. . Mä en vaan tajua oonko mä jotenkin pyyhkinyt finnickin kuoleman pois muististani vai tapatuiko niin muka oikeasti kirjassakin. Oon niin varma että ei, mutta voi hyvinki olla todennäköistä ettei sitä oo mulle tapahtunut ollenkaan ja oon yhä shokissa vaikka vika kirja on luettu jo monta vuotta sitten. en kestä pakko pitää hautajaiset. Hengitin elokuvan aikana varmaan 20/100 ja muistin taas kerran miksi rakastan elokuvateattereita. 

Me and my mates went to cinema yesterday and watched the new Mockinjay. It was SO GOOD but WHAT THE HELL.... FINNICK ??!! I was SO READY to leave the cinema right away when it happened. But I was so happy to see Buttercup alive STILL  I cried a little 'cause ... well FINNICK... and Peeta.. . .. I can't believe myself am I kind of removed the dead of Finnick from my brains or does it really happened in the book.... REALLY AM I THIS CRAZY? I might be in great big shock even if it's been a long time when I read the book. I definitely need to read it again... 


2 kommenttia:

  1. Käytiin kans kattomassa just ja oli kyllä niiiiiin huisi leffa! Tosin mutantit vaanii varmaan painajaisissa seuraavat pari kuukautta... Mutta ikävä kyllä Finnick kuoli kirjassaki ja aika lailla samalla tavalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli kyl tosi hyvä! Niinku kaikki edellisetkin osat tietenkin. EN tajua oon joko missannut sen kohdan aivan täysin TAI pyyhkinyt sen pois muistista. Oli pakko tseketa eilen ja kyllähän se niin meni EIII en kestä :' (

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)