13. lokakuuta 2015

# By The Way - new lifestyle shop


Viime kertaisella seikkailureissulla Oonan kanssa piipahdettiin Kampissa uudessa By The Way - lifestyle putiikissa joka myy valikoituja vaatemerkkejä ( kuten Ted Baker ja Twist & Tango) sekä aivan super ihania sisustusjuttuja! En ollut aikaisemmin käynyt ja ehkä hieman kaduttaa että kävin sillä haluan sieltä nyt kaiken. BTW ei ole vielä kovin pitkään kampissa ollutkaan ja jos et ole vielä käynyt KÄY.Meillä Naomin kanssa lähti mukaan kaksi kappaletta näitä super ihania laseja (9€kpl) ja ihana myyjä laittoi meille kaksi vielä varaukseen tälle viikolle! Lasit ovat olleet kuumaa kamaa ja kannattaakin nopeasti mennä hakemaan omat pois jos tällaiset kiinnostaa! Näitä täytyy nyt vaan pitää kuin kukkaa kämmenellä ja rikkoa noita Ikean laseja mielummin haha! 

ps. äänestys on yhä käynnissä! Klikatkaa sivubannerista jos ette ole vielä ääntänne antaneet :-) + huuto.netissä on myynnissä muutamia juttuja super halvalla ja aion lisäillä sinne ensi viikolla (kunhan saan kaapin tyhjennettyä) lisää kaikenlaista! ---> KLIK KLIK!

Translation// There's a new lifestyle shop in town! By The Way - lifestyle shop in Kamppi/Helsinki is most likely one of the prettiest shop I've been! I just had to buy two of these gorgeous glasses ( 9€/each) and the sweetest shop assistant kept two more for us till this week♥ I'm gonna empty the shop right away. You definitely need to visit there. The shop sells also a few selected brands like Ted Baker and Twist & Tango, but the home department is _the_best♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)