22. syyskuuta 2015

# Now one is too many but it's never enough, so be careful what you wish for - OOTD


NEW! Jersey Tee - Uff Second Hand
Pants - H&M
Bracelet - New Yorker
NEW! Tote Bag - Fiorella
Boots - Seppälä

Tänään on ollut ilon ja onnen päivä sillä One Direction julkaisi taas uuden biisin ja ilmoitti et marraskuussa tulee uus albumi kyllä nyt taas jaksaa. Musiikkiin kun päästiin toisella laidalla BMTH:n uus albumi on puhdasta kultaa. Täydellinen syksylevy ja mitä parhainta mulla on lippu niiden tulevalle marraskuun keikalle. En jaksa odottaa. Ihmisellä täytyy olla aina jotain hyvää mitä odottaa♥ 

Asu sunnuntailta. Weedin taidonnäyte; 200 kuvasta 5 oli _ok_ nääkään ei oo ihan skarppeja  ETTÄ KIITTI. Kehuin sua liikaa edellisten kuvien kanssa XD ♥♥♥ No ei, sama se minkälaisia nämä on kunhan edes jotain tavaraa irtoaa hahaha. Tasarahapäivien yksi löytö on tuo magee T-paita. Ostin sen 3 eurolla. Kangaskassi jonka nappasin Fiorellasta messiin on myös uusi. Onhan se jo hetken käytössä ollut muttei ole päässyt vielä tänne saakka. 

Pitkästä aikaa kaivoin myös vanhat Seppälän nilkkurit kaapista! Mulla on etsinnässä _täydelliset_ nilkkurit. Oon selannut JOKA PAIKAN eikä sellaisia jotka haluan ole varmaan olemassakaan. Nyyh.

Translate// Today's been a Day of Joy and Happiness. One Direction released their new song and also the date for the new album! ....AND BMTH's new album is PURE GOLD. It's perfect for autumn. Can't wait to see them in November! 

Well this outfit is from Sunday. New jersey top and tote bag! Tee is from UFF Second Hand shop ( again ), 
it was only 3 €! Tote is from Fiorella. It describes my soul. hahaha :-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)