27. syyskuuta 2015

# New Blazer from Boohoo - OOTD

 Hat - Seppälä
NEW! Blazer - Boohoo
Necklace - Gina Tricot
NEW! H&M Divided Shirt - UFF Second Hand 
Ripped Jeans - Seppälä
Boots - Seppälä Näytän ihan Ö-luokan rokkarilta suoraan Tampereelta mutta ei se mittää ei se mittään. Päällä uusi bleiseri Boohoolta. Tai no uusi ja uusi on se tuolla vaaterekillä keikkunut jo muutaman kuukauden mutten loppujen lopuksi ole oikein osannut yhdistää sitä mitenkään omaan vaatekaappiini. Tämäki yritys on vähän... no kuten alussa jo mainitsin Ö-luokan rokkari. Saa nähdä lähteekö bleiseri vain suoraan kiertoon. Eilen oli mahtavan sään lisäksi myös Naomin synttärit ja niistä lisää myöhemmin! ♥

Translate// New Blazer from Boohoo.com. Well it's actually not that NEW 'cause it's been in my closet over a two months now... maybe more. I bought it from sale and I'm not really sure about it. It's a little difficult to combine with my other clothes. This outfit is also a little... shitty rockstar look hahah. Maybe I'm gonna sell it away. Yesterday was a Naomi's birthday and I'm gonna tell about it more later♥

4 kommenttia:

 1. Hei wau, rakastuin ihan tohon bleiseriin!! Saanko kysyä että mikä koko sulla on ku itse epäröin vähän tän kanssa jos olisin tuolta sivulta ostamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla tais olla koko 10 eli 38. Nyt kun ajattelee niin olis kantsinut uttaa ehkä kokoa isompi sillä aika tiukka tuo mulle oli :)

   Poista
 2. Mä voisin kyllä heti ottaa ton bleiserin jos päätät luopua siitä :3 Se kyl näyttää mun mielestä tosi hyvältä sun päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luultavasti luovun siitä :-D oon aika varma, että tämä kerta jäi ainoaksi käyttökerraksi haha!

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)