20. kesäkuuta 2015

# They see me rolling, they hating - OOTD


NEW! Top - Uff Secod Hand
Fanny pack - Seppälä
NEW! Boyfriend Jeans - Boohoo.com
Heels - Jeffrey Campbell  

Juhannus. Yksi suomen turhista ryyppäysvapaista. Anyway, oon nauttinut mun vapaista lukemalla Stephen Kingin Hohtoa, maalaamalla ja kaivamalla ompelukoneet esille. Vihdoinkin mulla oli aikaa ( ja kiinnostusta) kaventaa nuo boohoo.comista löydetyt boyfriendit. Ne olivat vyötäröltä hieman liian isot ja lahkeet olivat mun makuun aivan liian leveät. En kuitenkaan halunnut lähettää niitä takaisin, sillä boohoo:seen kun ei ole ilmaista asiakaspalautusta. Eilen laitoin ommellen ja nyt ne istuvat hyvin ja nyt lahkeet ovat juuri sopivan kapeat♥ Oli siinä hommaa ja hermojenkiristystä mutta se kannatti! Tuli ommeltua yhdestä duunilöytö T-paidasta toppi ja näette sen varmasti piakkoin! Tämän päiväinen toppi on myös UFFi löytöjä.

Oon ajatellut laittaa tuon hapsuvyölaukun ensi viikon One Directionin keikalle mutta saa nähdä joutuuko sitä ottamaan isomman kassin KUITENKIN mukaan. Olisi vaan niin ihanaa kun olisi kädet vapaana ja vähän tavaraa mukana, mutta mä tiedän että en voi lähteä ilman koko omaisuutta edes tuohon naapuriin stadionille... Vitsi miten jännää! Tätä keikkaa on odotettu! Jos teitä on tulossa sinne, moikkailkaa!

Translate// It's midsummer. One of those useless Finnish drinking holidays. Well, I've been happy of my day offs! Been reading, sewing and painting. Perfect midsummer for me tho! Finally I can use those awesome boyfriend jeans. Those jeans were little too big for me and obviously I still loved them too much. Sending them back just cost almost the same price what I paid for so FINALLY I abridged those legs and took a bit off from the waist and now 'em fits perfectly! It was one hell of a job but I'm happy that I did it. Top is also new. I found it from work. The material ( linen ) feels so good. Perfect for summer. Fanny back is oldie goldie and I've been thinking of takin' it to next weeks One Direction's concert but we'll see what's happening then! super exited!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)