1. kesäkuuta 2015

# Marble Case - Designskins

 En tiedä pyöriikö blogini ääressä enää porukkaa joka muistaa kännykkätarrat joissa komeili oma piirustukseni? Noh muistia voi virkistää - klik klik! Vielä tuolloin Designskinsiltä sai ainoastaan kännykän omien kuorien päälle liimattavat ns. "tarrakuoret" ja nyt kun saitilta otettiin pitkästä aikaa yhteyttä yllätyksekseni huomasin että valikoima on laajentunut HUIMASTI. Saitilta löytyy tarrakuorien lisäksi myös tavallisia suojakuoria eri materiaaleilla valmistettuina ( kuten mm. puusta!), koteloita, näytönsuojia, tauluja, julisteita sekä kuulokkeita. 

Olen haaveillut marmorikuosisesta suojakuoresta ja valintani olikin aika nopea huomattuani, että kuosi löytyi jo valmiiksi tuhansien designien joukosta. Marble Case on ihanan raikas. Kuori tuntuu kestävältä ja laadukkaalta. Tälläkertaa olin niinkin lepsulla tuulella, etten lähtenyt suunnittelemaan kuorta itse vaikka siihenkin on yhä mahdollisuus.

Kiinnostaisi kyllä hankkia vielä samanlainen kaunis kuosi läppärinkin kanteen♥  Käykää ihmeessä tsekkaamassa Designskinsin laaja valikoima. Saitilla on loistava valikoima kännyköitä ( ja muita laitteita) joihin kuoren voi hankkia. Eiköhän 4000 laitteen valikoimasta löydy just sunkin oma! Onko marmorikuosi iskenyt suhukin yhtä pahasti kuin muhun? 

*toteutettu yhteistyössä Designskins.fi kanssa

2 kommenttia:

  1. Sievä! :)

    Jossain näin marmorisen leikkuulaudan, mutta en muista ollenkaan että missä ja vähän veetuttaa kun en silloin ostanut. :D

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)