4. toukokuuta 2015

# Vampyyrille ruskeampi iho


Tämä on nyt ensimmäinen kesä jolloin mun kalkkunankoivet ovat jonkin muun väriset kuin valkoiset. En ole ruskettuneen ihon kaveri. Siis sellaisen yliruskettuneen. Luonnollinen, kaunis, NORMAALI rusketus on mun mieleen. En myöskään diggaa itseruskettavista, Okei, ne ehkä vielä menee mutta solarium ja suihkurusketukset - ei ikinä. Ikinä. Nyt ostin kuitenkin paljon puhutun Doven asteittain ruskettavan rasvan ja heti kerralla Medium to Dark Skinin niin ei tartte montaa kertaa voidella.
Oon nyt käyttänyt rasvaa kaksi kertaa ja jalat ovat jo nyt kivasti päivettyneet! Yllätyin positiivisesti! Täytyyhän tällaisen vampyyrin naamioitua kesäksi!

Inhoan auringonottamista ja siksi olenkin joka kesä ( tai no koko vuoden ympäri) valkoinen. Tällä rasvalla saa kivasti edes kesäksi vähän väriä iholle ettei ihan koko aikaa näytä haudasta nousseelta. En kyllä taida nähdä ulkoilmaa saatika aurinkoa koko kesänä töiden takia mutta.... minä ja mun rusketuspurkki voidaan hyvin sisätiloissa sitten hahaha ! 

Toinen uusi kosme on Lumenen Matt Control Oil-free Foundation. Vaikka oonkin suurimmaksi osaksi siirtynyt meikeissä eBay-löytöihin, meikkivoide, puuteri ja ripsiväri ovat sellaiset jotka täytyy olla edes JONKINLAISIA. Meikkivoide on mulle aina ongelma ja Lumenen meikkivoiteet ovat nyt kaikkien mahdollisien halpismerkkien ( ja vähän kalliimpienkin ) kokeilujen jälkeen koituneet varsin sopiviksi omalle naamalle. Viimeisin meikkivoide hairahdus kokeiluni oli Max Factorin Skin Luminizer joka oli noh, ihan ok, mutta ei kuitenkaan loppujen lopuksi mulle hyvä. Siksi päädyin takaisin tuttuun ja turvalliseen Lumeneen. 

Sain sydämentykytyksiä kun Lumenen hyllystä ei enää löytynyt sitä samaa vanhaa jota oon käyttänyt jo pitkään (hitto en muista nimeä, sininen korkki..) ... ja mietin jo että MITÄ MÄ NYT TEEN SITÄ EI ENÄÄ OLE. Nappasin loppujen lopuksi kuvassa näkyvän messiin ja kokeilin sitä ensimmäisen kerran Indiedays Blog Awardseihin ja se oli tosi jees! Luottomeikkivoide on taas löytynyt♥ ( toivottavasti). 

Translate// This is the first summer when my chicken legs will not be white as a ghost. I'm not fan of tan. Specially that orange tan trend which look so ridiculous. I hate it.  Natural, beautiful, NORMAL tan is ok. I hate sunbathing and that's why I look like an vampire all year ( which is good tho ) but this time I really wanted a hint of color for my skin. That's why I bought Dove Summer glow in Medium to Dark shade. I've used it like two times and my skin looks gorgeous! Only two times! I'm thrilled! This vampire will be little bit darker this summer hahaha. 

Second new cosmetic is Lumene's Matt Control Oil-free Foundation. Lumene is my favorite brand for foundations. At the moment. I'm definitely not one of those make up junkies ( like my girlfriend is) but I really want that my foundation, powder and mascara is good. ( I love cheap ebay cosmetics hahah) I really need Sephora in Finland tho. 

4 kommenttia:

 1. Mulla kaikki itseruskettavat jättää kunnon läikkiä ja epätasaisuuksia iholle :D tuliko sulla tästä rasvasta tasaista rusketusta? Vois nimittäin koittaa tätä, jos se ei tee inhottavia ruskeita läikkiä iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sen takia en tykkää itseruskettavista vaikka kuinka luvataan et tulee tasainen..... Ei tule :-D tää ei pahasti jättänyt läikkiä ainoastaan jos levitin huonosti huomasin seuraavana päivänä et saattoi olla jossain kohtaa tummempaa. Toisaalta tällä tulee mulle heti kerralla aika tumma rusketus et sekin voi vaikuttaa. Ehkä vaaleemmalla sävyllä ei tulisi läiskiä :-D mutta pointti oli se ettei tämäkään tasaista rusketusta tee kerralla mutta ei oo kyllä läheskään niin paha mitä muuten on ollut!

   Poista
 2. Mäkään en pidä kauheasti rusketuksesta mut jalat ois kiva saada hieman päivettyneiksi, ne on NIIIIN valkoiset muiden koipiin verrattuna. :D pitäsköhän kokeilla tuota samaa ruskettavaa... Ikinä en oo kokeillu ja pelottaa et sen eron muuhun kroppaan huomaa heti. XD auringonotosta en kanskaan tykkää yhtään, eikä muhun kyllä aurinko tehoakaan ruskettumismielessä ja muutenkaan ei kiinnosta ottaa kropan iholle ylimääräistä uv-säteilyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos ostaa tämän tummemman sävyn eron huomaa heti, siksi ehkä kantsii ostaa vaalee sävy jos on ennestään jo vaalea iho niin eroa ei huomaa vaan saa just kivan päivetyksen. :-)

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)