3. toukokuuta 2015

# OOTD - KARL LOVES ME
 Sunglasses - flea market ( H&M )
Studded biker jacket - H&M + DIY
Top - New Yorker
Boyfriend Jeans - Seppälä
Timberland Boots - Flea Market 


Naomi valitsi tänään mun asun. Vähän samaan tapaan kun on näitä lapsien vanhemmilleen valitsemia asuja hahaha! Kengät ja arskat valitsin kyllä itse ja takista sain kolme vaihtoehtoa mutta... anyway en muista olenko koskaan esitellyt New Yorkerin Karl Loves me! - toppia täällä... Se on jo... varmaan kaksi vuotta vanhakin hahaha joten eiköhän oo ihan korkee aika. Oon penkonut vaatekaappiani ja törmännyt näihin vanhoihin kesätoppeihin jotka alkavat taas olla ajankohtaisia. Paljon kaikkea on taas tulossa myös myyntiin ja vaatekaappi näyttää ihanan tyhjältä♥ Nyt kun saisi vain vielä kuvattua kaikki....... pahin osa koko hommasta. 

Mun hiukset on taas aivan kauhean näköiset. Uskokaa täi älkää mutta harjasin ne perusteellisesti ja mitä... tarhapöllö. Oon taas käyttänyt liikaa hiuslakkaa ja suolasuihketta. Kuvia ottaessa tietenkin alkoi  kaiken muun lisäksi vielä sataa vettäkin. Aurinko on paistanut koko päivän ja JUST sillon ku päätän mennä ulos sataa vettä. Kamera on onneksi jo niin risa muutenkin niin ei muutama vesipisara mitään haittaa. 

Translate// Naomi picked up my outfit today just like those #toddlerstylists hahaha. Well not like them (thank god ) I choose sunnies and shoes by myself and Naomi gave me 3 choices for jackets. I think I've never wore that New Yorker's top before in my OOTD - posts. It's like 2 years old haha. Better late than never i guess! 

My hair looks like wild animal. Believe or not I brushed them. I'm probably used too much salt spray and hair spray - again hahah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)