11. toukokuuta 2015

# OOTD - Feeling a little blue

 photo 11.5 4.jpg

 photo 11.5 5.jpg

 photo 11.5 2.jpg

 photo 11.5 8.jpg

 photo 11.5 1.jpg

NEW! Elephant Necklace - eBay
Biker Jacket - Seppälä
NEW! Top - Uff Second Hand
Boyfriend Jeans - Seppälä
Creepers - Primark 

Vaikka oonkin melkein kuoleman oma tämän päiväisen työpäivän jälkeen uusimmat ostokseni pakottivat ulos vaikka alkoikin jo olla vähän hämärää. Toppi ja kaulakoru ovat tämänpäiväisiä ostoksia. Posti toi toisen ( vihdoinkin! ) ja minä ihan itse toin toisen. 

Oon odottanut tuota kaulakorua kuin kuuta nousevaa sillä kuten arvata saattaa mulle tuli aluksi aivan väärä koru mitenkäs nyt muutenkaan. Ihan perus eBay meininkiä. Onneksi myyjä suostui kuitenkin ilman lisämaksuja lähettämään mulle uuden ja VIHDOINKIN SE TULI. Oon suuri norsufani ja tämä kaulakoru on mun uusi aarteeni. ( my precious ollaan katottu LOTRia pari päivää naomin kanssa... ) Yritän kyllä vielä löytää saman hopeisenakin♥ 

Topin nappasin töistä mukaan sovittamatta. Oon hipelöinyt sitä jo muutaman päivän ja nyt kun se tosiaan maksoi enää 3 euroa ajattelin, että mikä ettei. Sähkönsininen on sinisen sävyistä mun ehdoton suosikki. Kangas on ihanan kevyt päällä ja kaula-aukossa on hauska leikkaus. Kotona vasta huomasin, että toppi on varmaan hyvinkin vanha voimistelujoukkueen paita hahaha. Ei siis ihmekkään että tuntuu mukavalta päällä! 

Mun mieleen on juolahtanut jo aikaisemmin kysyä teiltä postaustoiveita. Välillä kun tuntuu ettei ole mitään postattavaa ja haluaisi kuitenkin niin pirusti kirjoittaa olisi ihanaa, että korvan takaa löytyisi aina kivoja ideoita. Mitä haluaisitte nähdä ja lukea blogissani? Otan ihan kaikki ideat vastaan! 

Translate// My newbies! I've been waiting this gorgeous elephant necklace to come and finally it's here♥ I love elephants and this one's my new precious♥ ( I've been watching LOTR for two days now and my precious is my only saying atm ) That gorgeous electric blue top is also new! I bought it today from my work. I've been looking it few days now and today it was only 3 euros so... what the hell. I love electric blue! It's one of my favorite colors. Fabric in it is so light and feels so comfy. At home I realize that It's kind of an old finnish gymnastics top so... that's why it feels so nice hahah! 

Anyway, Do you have any ideas you wanna read or watch or whatever here in my blog. I have times when i really wanna write something but got zero ideas on my mind. That's why I'm asking if you have something on your mind! Let me know! Every idea is welcome! Seriously,  every one! 

2 kommenttia:

 1. - mitä löytyy arkimeikkipussista?
  - entä arjen hiustuotteet ja miten laitat tukan yleensä? :D
  - ois myös kiva semmonen postaus joka on täynnä ikivanhoja kuvia sun teiniajoista ja ehkä jotain kertomuksia XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei jes kiitos ♥♥♥ minäpäs kirjaan ylös ettei pääse unohtumaan ! : D

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)