9. toukokuuta 2015

# OOTD - Beckham Style

Hat - Seppälä
Biker Jacket - Seppälä
NEW! Tee - David Beckham for H&M
Blouse - Seppälä
Jeggings - Dr Denim
Bag - Sammydress.com
Heels - Jeffrey Campbell 
Oon nyt selaillut kaikki nettikaupat taas läpi etsien kokoa Adidaksen superstarseista jotka perkele menin näkemään Annika O:n blogissa mutta kokoja ei ole missään. En saa niitä pois mielestä yhyyy. Nyt kun kuitenkin luovutin niin pääsin vihdoin oman blogini pariin. 

Pitkästä aikaa blogger raiskasi taas kaikki kuvat mutta mennään taas näillä sitten.... Mulla on ollut tuo T-paita jo tovin mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvatuttaa sen asun muodossa myös tänne. Olin kiertelemässä Hennesin miestenosastolla ja törmäsin David Beckhamin uusimmassa mallistossa tähän. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Miesten paitamalli istuu omalle vartalolleni paremmin kuin naisten slimmit joten tämä oli aivan täydellinen. En yleensä osta harmaata vaatetta koska en jotenkin osaa yhdistellä sitä. Tuo nyt on kuitenkin nii tumma harmaa, ettei sitä juurikaan erota mustasta. Siitä on ehkä ihan ok lähteä yhteiselle retkelle harmaan värin kanssa. Olin aikeissa kokeilla Becksin malliston ihan perusvalkoista kauluspaitaa mutta miehet olivat ostaneet jo kaikki koot buu. Tästälähtien mut löytää perus t-paita ostoksilta miestenpuolelta. 

Tänään oli aika iisi lauantai varsinkin rankan tasarahaviikon jälkeen. Nyt jos lähistöiltä löytyy UFF kantsii mennä shoppaileen! Maanantaina kaikki lähtee kolmella eurolla! Oon ostanut taas muutaman superkivan jutun ja ens viikolla varmaan taas lisää voi ei.

Translate// I've been searching these gorgeous Adidas superstars what I saw in Annika O's blog but fuck no sizes left. I really really want them bohooooo. Now when I finally finished looking for them I can concentrate on my blog. I've had this awesome Tee quite a some time. I found it from H&M men's department and It's from David Beckham's collection and I love love looooove it. I love London - obviously - and I love how that shirt fit's on my body shape. I'm definitely gonna buy all my basic tee's from men's department.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)