2. toukokuuta 2015

# It was in LondonNäin sateisen surullisena päivänä Suomen maankamaralla on hyvä kääntää veistä haavassa. Siitä on nyt vuosi ja kamalalta tuntuu. Oikeastaan tuntuu vielä 100 x  kamalemmalta kun tietää ettei välttämättä tänä vuonna pääse ollenkaan. Lontoo vei mun sydämen kokonaan. VUOSI. Ihan ku olisin ollut siellä vasta kuukausi sitten... On hassua miten kauan haaveilin Lontooseen matkustamisesta ja kun viimein sinne pääsin, olin kuin olisin aina ollutkin siellä. Niinkuin olisin tuntenut kadut, paikat ja nähtävyydet ennestään vaikken ollut koskaan aikaiemmin edes käynyt. 

Suunnitelmana oli lähteä tähän samaan aikaan tai syksymmällä uudelleen pidemmäksi aikaa, mutta työpaikan vaihto ja lomien menetys oli tietenkin pahinta mitä voi tapahtua matkasuunnitelmien puolesta. Mulla kun ei ole nyt palkallista kesälomaa ollenkaan, on lähtö ihan mahdotonta. Kun sain kuulla, että joudun lähtemään edellisestä työpaikastani surin ensimmäisenä sitä, etten pääse Lontooseen. Mun sydän on ollut särkyneenä ajatuksesta jo pitkään. Päätin kuitenkin, että nyt painetaan sitten kunnolla duunia ja säästetään rahaa, että ens vuonna kun on taas lomaa oon kerralla sitten kolme viikkoa... Toivon kuitenkin, että pääsisin edes pikaisesti käymään Lontoossa syksymmällä. 


Lontoo on mulle niin rakas. Voin käsi sydämellä sanoa, että ajattelen sitä joka päivä. En tule koskaan unohtamaan ensimmäistä retkeä ja odotan niin kovasti pääsyä uudelleen. Niin paljon on vielä näkemättä ja kokematta. Onneksi Lontoo odottaa, se ei lähde minnekkään♥ 

Jos haluatte lukaista ja katsella ihanaa kaupunkia ja meidän porukan meininkiä pääset lukemaan vuoden takaisen reissun kaikki postaukset näistä linkeistä: Translate// It's like taking a bullet you know. Year. Year ago I was in London. Oh god feels like it was just a yesterday. I miss London so, so much and my heart is in pieces cause I'm (probably) not getting back this year. I lost my summer (and winter) vacations 'cause I lost my job and got a new one so that means I had to wait 'till next year... That really breaks my heart. Really. I hope that I get a chance to go like a weekend trip or something this fall but can't be sure. Gladly London waits, it's not going anywhere♥  I think my old posts about our trip from year ago are written only in Finnish but if you still wanna check them out links are above! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)