9. huhtikuuta 2015

# Please summer C'mon!

eBay / Lindex

Aina keväällä alan täyttää aurinkolasivarastoa uusilla ja tässä ovat nyt uusimmat kaunokaiset! Oon haaveillut "Cross my heart hope to die.." - arskoista tosi kauan ja nyt löysin ne eBaystä tosi naurettavaan hintaan ( alle 3 euroa) ja ostin ne. En ole ihan varma saanko yhdistettyä niitä omaan vaatekaappiini, saatika sopiiko ne mun nenälle, mutta kokeillaan!

Sydämenmuotoiset peililasit löytyi Lindexistä. Ihanat festariarskat! Nämä aika varmasti keikkuu mun silmillä stadionilla One Directionin keikalla, jos sää sallii! Lindexissä oli muutenkin todella magee arskavalikoima ja sieltä löytyi myös "Cross my heart..." - tyyliset lasit vielä paremmalla tekstillä "Stressed, depressed but well dressed" ( jos oikein muistan) mutta niiden malli ei sopinut mun kasvoille ollenkaan. Buhuu!

Mulle on eBaystä tulossa vielä kahdet arskat ja saa nähdä monetko vielä varastoon kertyy ihan kivijalkakaupoista ennenkuin aurinko alkaa todella paistaa. Onneksi se kuitekin paistaa jo nyt♥ Tänään kun yli tunti sitten pääsin töistä oli vielä suht valoisaa ja ei voinut kuin hymyillä! 

Translate// Every spring I'm getting hysterical about sunnies. I def need to buy new ones for summer and here are the newest ones. I've been dreaming of those "Cross my heart.." - sunnies for so long and now I found them from ebay. Only 3 euros so I was like what the hell i those doesn't fit me what ever!  
Heartshaped pilot's I found from Lindex. I definitely see them at festivals and specially in One direction's stadion gig! 

2 kommenttia:

  1. ihania laseja! :) oisko sulla linkkiä noihin cross my heart...-laseihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin kaikkeni mutten edes omista ebay listoista enää löytänyt samaa myyjää :--( "cross my heart sunglasses" hakusanalla löytyy mutta ei kyllä enää yhtä halpoja kuin mun omat oli. fiorellan nettikauppa myy myös mutta ebaystä löytää kyllä halvimmalla :)

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)