13. huhtikuuta 2015

# NO PLACE LIKE HOME Pt. 2

Laitetaan nyt heti putkeen kämppäpostin toinen osa, josta löytyy kylppäri ja makkari. Oon nyt niin liekeissä tän bloggaamisen kanssa et katsotaan koska taas väsähdän :'D Kylpyhuoneen kuvat ovat vähän mitä ovat mutta NÄILLÄ MENNÄÄN. 

KYLPYHUONE / BATHROOM
 Wall Stickers - Halpa-Halli 
 Soap bottle - flea market
 Shower Curtain - H&M Home
 Wall Sticker - Veljekset Keskinen
Black towel - IKEA
Other towels - H&M Home

Shower mat - H&M Home

Kylppärissä en oo tuon lattian värin enkä kuvioinnin suurin fani, mutta kivoilla sisustusjutuilla on kylppärikin saatu suht mukavaksi. Tässä kämpässä kylppäri on ylipäätään tosi hassun muotoinen; pitkä suora kaistale. Tosi hankala sisustaa ja tosi hankala saada mahtumaan mitään. Onneksi sentään pyykkikone mahtuu. Kylppäriin olisi kiva saada pidempi matto, mutta Angus sotkee hiekkalaatikkonsa kanssa lattiat joka päivä niin se ehkä toimii kuitenkin paremmin ilman mattoa haha :-D 

Katselin juuri H&M Homesta ihania norsuaiheisia sisustusjuttuja. Pakko varmaan hankkia edes ne käsipyyhkeet♥ 

MAKUUHUONE / BEDROOM
 London -board - tori.fi

Lamp - Kodin1
Carpet - IKEA
Angus's bed♥ from our old sofa

 
Rack - Clas Ohlson
Union Jack storage box - Anttila
Bedside Table(s) - IKEA

 Bed - IKEA
Lamp - Tiger 
Sheets - Ikea & Finlayson
 Bigger Painting painted by our dear friend Maria
Smaller by me
Expedit Shelf - Tori.fi
second  Shelf - second hand
Step Stool  - second hand

Mirror - flea market
Jewelry tree - Tiger

Makuuhuoneesta pidän eniten tässä asunnossa. Tori.fi:stä löysin toisen kauan himoitsemani Lontoo -aiheisen taulun. Oon haaveillut aina sen verran suuresta asunnosta, että saisi vaatteita kivasti esille vaaterekille. Clasulta löytyi kiva rekki hyvään hintaan ja kämpän väriteeman mukaan tietenkin vaatteet esille :-D Mun vaatekaapin väriteema on kyllä aika lailla sama kuin kämpänkin....... Sängyn päälle olisi ihana saada joku magee päiväpeitto, mutta kivaa, edullista ei ole varmaan olemassakaan... 

Anguksen tyyny on vanhasta sohvasta ja oli jo edellisessä kämpässä kisun nukkumapaikkana. Mun sydän sulaa joka ikinen päivä kun tuo pieni karvaperse nukkuu tyynynsä päällä♥ ( Tälläkin hetkellä )
Makkarin sängyn vastakkaisella seinällä on kaksi hyllyä vierekkäin ja se onkin ollut yks ongelma mulle, sillä en tiedä miten siitä saisi kivan näköisen. Haluaisin toisesta hyllystä eroon ja tilalle työ/meikkauspöydän. Yöpöydille hankin ( vielä joskus ) Kirjain-lamput! Ne vaan maksaa niin törkeesti että täytyy hetken säästellä rahoja BUHUU.  

Tälläinen tämä matala maja on! Päivittelen aina informaatiota kun sisustus muuttuu tai löytyy uusia kivoja juttuja! Harmi, että sisustaminen syö niin hirveesti rahaa.  Melkeinpä kaikki täällä kämpässä on käytettyä. Sänky, keittiökalusteet ja sohvapöytä ovat ihan uutena ostetut, muut on saatu tai ostettu käytettyinä. Siksi tykkäänkin kierreillä kirppareita ja tori.fi:tä jos etsin jotain tiettyä. Lontoo-taulut olivat parhaimmat löydöt samoin sohva! Onneksi täällä ovat nyt kaikki sellaiset kalusteet joista olen haaveillut eikä suurempia investointeja tarvitse enää tehdä hahah! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)