28. maaliskuuta 2015

# THE YELLOW BOOTToissapäiväiset kirppislöydöt. En voi uskoa vieläkään mikä tuuri mulla kävi. Käytiin Weedin kanssa Helsingin aarreaitassa Kaivarin Kanuunassa. Mä mietin, et miks oikeesti en käy sielä useammin. Viime käynnistä oli oikeasti varmaan jo... vuosia. ANYWAY. Katsokaan nyt mitä mä löysin!!!!! Oon haaveillut Timberlandeistä jo pitkään mutta koska ne tosiaan maksaa uutena sen vajaa 200 euroa niin ne ovat olleet vain haaveilun kohteena. Nyt kuitenkin tein löytöjen löydön.  Juuri mun kokoa, hyväkuntoiset, oikean väriset ja oikea varrenkorkeus. 60€ Ihan käsittämätöntä!

Oon kaikenlisäksi miettinyt usein, että sopiiko väri edes mulle ja ylipäätään osaanko yhdistää niitä omaan vaatekaappiini, enkä senkään takia ole halunnut ostaa niitä uusina. Tää oli ihan täydellinen merkki siitä, et nyt tai ei koskaan. Oon nyt eilisen kävellyt noilla ja voi luoja miten voi kengät tuntua hyviltä jaloissa♥ Oon ikionnellinen!!!!! 


Toinen löytö samalta reissulta olivat nämä viininpunaiset varrettomat Converset. Myös hyvässä kunnossa kuten näkyykin! Olen Converseista halunnut varrettomina valkoiset ja viininpunaiset ja nyt mulla on niistä toiset. Olin tyhmä koska samassa pöydässä OLI myös varrettomat valkoisetkin, mutta ne ehkä olivat vähän nuhruiset joten päätin kuitenkin jättää ne jonkun muun löydettäviksi. Näillä hintaa oli naurettavat 10 euroa♥ Sain siis kahdet haaveilun kohteena olleet kengät 70 eurolla. MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU. 

Kanuunassa oli myös jälleen kerran pöytä täynnä Minna Parikoita. Onneksi ei ollut mun kokoja jäljellä.. :-D Pitää todellakin käydä siellä vähän useammin kuin kerran vuodessa haha! Ootko sä koskaan löytänyt kirppikseltä jotain sellasta että meet ihan sanattomaksi? 

Translate// Look what I found from Helsinki's best second hand shop Kaivarin Kanuuna. WHAT THE HELL? Timberlands! I've been dreaming of those yellow boots so long but well those are way too expensive. Now I found them! My size, good condition, right shade - 60 euros. WHAAAAT I could CRY from happiness. I also found those awesome Converse's - 10€. I'm definitely not the luckiest person but now I totally got it from my side♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)