1. maaliskuuta 2015

# I WOKE UP LIKE THIS


Pilot Sunnies from Members.com / Beanie from Members.com / 

Members.com on tullut täällä varmasti aika monelle tutuksi. Se on yks mun suosikki nettikaupoista ja oon tehnyt sieltä ihan superpaljon kivoja löytöjä. Suurin osa mun Jeffrey Campbelleistä on Members.comista ja mua harmittaa NIIN PALJON sillä saitilla on juurikin menossa kampanja mustista kengistä joiden mukana oli pitkään haluamani Q Quinn- pari Campbelleiltä ja tietenkin kun huomasin sen liian myöhään ne olivat jo loppuunmyidyt. BUHUU. 

Anyway, Viimeisimmän tilauksen mukana tulivat täydelliset pilotit ja superkiva Beanie. Oon etsinyt kultasankaisia ja mustalinssisiä pilotteja ja nuo ovat aikasta täydelliset. Aurinkolasit on muutenkin alkaneet taas kiinnostaa kun tuo aurinko tuolla ulkona aina silloin tällöin pilkahtaa♥ Mulla onkin eBayn listalla muutamat jotka aion kesäksi hankkia... yhdet onkin itseasiassa jo tulossakin :-D Beanie oli ihan törkeen halpa (2,5€) ja on varmaan mun päässä taas huomen aamulla seiskan aikaan kun suunnistan duuniin haha! 

Translate //  Hey, Me tryin' this again. Hopefully I can do this English type of thing again sorry for my spelling haha! Members.com is one of my absolute favourite online shops. My almost every pair of Jeffrey Campbell's are from there and sadly there is campaign of black shoes atm and I MISSED Q QUINN's :'( poor me. Anyway those awesome pilot sunnies and beanie are my newest purchase from there. I've been lookin' gold/black pilots for this summer and those are pretty good! Beanie was only 2,5€ so... what I just CAN'T. It's awesome! 

2 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)