20. tammikuuta 2015

# Tartan Poncho & Fedora Hat
NEW! Hat - Seppälä
NEW! Tartan Poncho - Seppälä
Top & Pats - Seppälä
Heels - Jeffrey Campbell 

Ostin muutama viikko sitten duunista -70% alesta yllänäkyvän tartan ponchon ja sinisen fedora-hatun. Sama hattu multa löytyykin jo mustana. Oon haaveillut pitkään punaisesta skottiruudullisesta ponchosta mutta hyvää ei ole vielä kävellyt vastaan. Ehkäpä se täydellinen löytyy vielä jonain päivänä.

 Raita on muuten taas vähän vaaleampi. Kerta ehkä vielä niin se on tarpeeksi vaalea! ♥ Mulle on tullut nyt vain ihan järkyttävä himo leikata lyhyt tukka. Sellainen sivuilta lyhyt ja päältä pitkä -tyyppinen ratkaisu TAI sitten sellainen pidempi polkka, tuuhea ja kihara. AAAAAAAA. Naomi on yrittänyt suostutella mua leikkaamaan mut vitsi kun mä tykkään tästä pitkästäkin niin liikaa... byhyy. 

4 kommenttia:

 1. luin varmaan kolme kertaa et _läpinäkyvän_ ponchon ja mietin että tä, onks mul silmis vikaa kunnes tajusin et mitäs siinä oikeesti luki :--D

  mä oon jo pari kuukautta haaveillu lyhyemmistä hiuksista, erityisesti long bobista, ja kateellisena katellu instassa yms kuvia hiuksista. tänään sitten olin reipas ja kävin leikkauttamassa nää :---D nää on niin ihanat!! onhan se vähän outoa ku eka oli puoleen väliin selkää hiukset ja sitten onki vaan solisluihin asti mutta oi <3 että eipä muuta ku leikkaamaan vaan! ;) hiukset onneks kasvaa jos ei tykkääkkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läpinäkyvä se vasta oiskin jotain !!! :-D joo long bob ois just ihana! Mä aina yritän miettiä et juu hiukset kasvaa jos ei ookkaan hyvä mutkun ne kasvaa NIIN HITAASTI. Varsinkin jos leikkaa ihan lyhyen ja haluaa taas jossain vaiheessa pitkän :"D katotaan rohkenenko leikata jossain vaiheessa .....

   Poista
 2. Ihanasti sopii sulle kyllä tuo hattu!
  Muuten, postausidea liittyen hiustenleikkuuseen:
  Teemana vois olla unelmien tukkamallit ja kokeilisit kampauksia,
  joissa tukan saa näyttämään siltä kuin se olis lyhyeksi leikattu :)
  Ite tykkään ainakin opetella tekemään uusia kampauksia,
  kun tulee hinku leikata taas lyhyeksi...
  (esim. sivuilta litteäksi vedetty/letitetty ja päälaelle tupeerausta,
  löysä niskanuttura jolla saa polkka-lookin tms.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA saada postausehdotus!! :D Kiitos tuhannesti♥ Yritän saada toteutettua jotain, onhan mulla toi oma henkilökohtainen kampaaja paikalla !

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)