11. tammikuuta 2015

# BF JEANS


Shirt - Gina Tricot
NEW! Boyfriend Jeans - Seppälä
Heels - Jeffrey Campbell Lita's


Ensimmäinen asu tälle vuodelle. Ulkona kuvaaminen on miltei mahdotonta lumimyrskyn ( ja lumen ylipäätään) takia joten vitsi miten mahtavaa on, että täällä uudessa asunnossa on hyvää seinää asukuvien ottamiselle. Seppälään on tullut hirveesti jo kevät juttuja ja yhdet niistä ovat jalassani näkyvät Boyfriendit. En ole ennen kokeillutkaan Boyfriendejä ja yllätyin siitä miten kivan näköiset ne ovat. Pakko saada kesäksi tummat farkut ja ehkä jopa vaaleatkin. 

Oon aina ollut sitä mieltä, ettei Boyfriendit sovi mun vartalolle. No ihan hyvältä ne näyttää! Mulla on ollut nuo jalassa nyt parisen päivää ja kangas alkaa löystyä mukavan tuntuiseksi. Vitsi en malta odottaa kesää! Tuota samaa farkkua löytyy myös ihan puhtaan valkoisena! 

Hyi käväistiin tänään kaupungissa ostamassa suihkuverholle tanko sekä muita sisustusjuttuja ja vitsi mikä myräkkä ja kylmyys. HYR. Koti alkaa näyttää pikkuhiljaa omalta♥ Mutta hei, mites teillä? Löytyykö teidän vaatekaapista boyfriendejä? ... siis toivottavasti housuja sellaisia älkää herrajumala poikaystäviä kaappiin laittako!!! 

2 kommenttia:

  1. Tuleeko uudesta kämpästä jossain vaiheessa postausta? 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulee! Kunhan täällä saa kaiken edes jonkinlaiseen kuntoon: )

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)