5. joulukuuta 2014

# Synttärit, tuparit, muutto APUAA

Voi hyvänen aika tässä on taas ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Varsinkin viime päivät olen vain juossut töissä, postissa ja kaupungilla tukka putkella, sillä me muutetaan Naomin kanssa! Saatiin vihdoinkin isompi asunto Pasilasta ja tammikuun alussa olisi muutto voi apua mikä show täällä on nyt käynnissä!!! On ollut omia synttäreitä ja tupareita ja duunin pikkujoulut on TÄNÄÄN ja tässä mä naputtelen, mutta aion ehtiä vielä kaikenlaista. 

Anyway mulla oli synttärit viime viikonloppuna. Ikää tuli huikeat 24 vuotta täyteen ja voin sanoa, että mulla oli maailman parhaimmat synttärit.  Kuvamateriaali on laadukasta iPhonea, mutta hei.... kyllähän nää nyt kertoo kaiken. Rakkaampaakin rakkaani Weedi tuli synttäriviikonlopuksi meille ja se oli jo yksi parhaimpia lahjoja mitä sain♥ 


Käytiin Virgin Oilissa syömässä, sillä en ollut itse koskaan aikaisemmin käynyt edes kyseisessä paikassa vaikka onkin tullut asuttua huudeilla jo jonkin aikaa haha. Juhlittiin synttäreiden lisäksi myös tasa-arvoisen avioliittolain läpimenoa eduskunnassa ( tämä oli myös aika hyvä synttärilahja KIITTI!) Siksi Meri muokkasikin meidän yhteiskuvasta aiheeseen sopivan haha♥ Mulla oli seuraavana aamuna poskilihakset niin kipeet nauramisesta, se kertoo siitä miten hyvä ilta meillä oli. Porukassa oli mukana ihanimpia ystäviäni Weedi, Maria, Meri ja tietenkin Naomi. Muutama kultahippunen puuttui, mutta niinhän se aina menee ettei kaikkia saa mitenkään samaan paikkaan samaan aikaan. Seura oli parasta, ruoka oli hyvää ja voi luoja mä en osannut kuvitellakkaan mitä sain lahjaksi. 


Oon haaveillut Acnen Canada Scarfista jo pitkään ja suunnitellut sen ostoa ensi vuoden puolella kun ollaan puhuttu Naomin kanssa pikku reissusta Tukholmaan. Noh.... Naomi oli ostanut sen mulle. Synttärilahjaksi. Olin NIIN JÄRKYTTYNYT ( onnesta) etten saanut sanottua sanaakaan. Huivin lisäksi  Naomi oli ostanut vielä "PIENEN" kakkoslahjankin joka on kuvassa näkyvä uusi riipus Thomas Sabon rannekoruuni. Olin niin järkyttynyt ja onnellinen, etten osaa vieläkään sanoa mitään haha. Huivi on ollut käytössä juuri niin ihanan pehmoinen ja lämmin kuin olin kuvitellutkin♥

Sain myös Marialta ihan super ihanan paidan jota olin tuijotellut H&M:ssä mutta sen tulette näkemään asukuvissa myöhemmin ♥ Ystävät on kultaa♥ En tiedä miten täällä pärjäisi ilman noita tyttöjä? 

Tää joulukuu on aina ollut mulle vähän sellainen blogitonkuukausi ja luulen, että se on sitä myös tänä vuonna. Kirjoittelen varmasti, mutta apua tuo muutto on nyt kaikessa numero 1. Meidän uusi asunto on _ihana_ ja _tilava_ varsinkin kun on tottunut asumaan yksiöissä. Voi apua oon jo niin myöhässä aikataulusta että täytyy laittaa töpinäksi! Mulla on nyt pitkästä aikaa vähän pidempi vapaa joten kuullaan varmasti jo huomenna lissää! Tästä koko stoorista ei varmaan saa mitään tolkkua mutta........♥ Miten teillä on joulun alku sujunut? Toivottavasti ei ihan näin kiireisesti kuin mulla haha! 


2 kommenttia:

  1. Ihana lukee tämmöstä epäselvää tekstiä ku huomaa kuinka ilonen pieni ihminen voi olla :3 <3

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)