16. joulukuuta 2014

# Simple OOTD & New Backpack Hat - Seppälä
Scarf - Acne Studios
NEW! Biker Jacket - New Yorker
Tee - Etsy
Jeggings - Seppälä
NEW! Backpack - Pull & Bear
Boots - Dr. Martens 

Ihanaa ihanaa pitkästä aikaa sain tänne jonkun järkevän asukuvan vaikka eilen tuuli niin että hattu ei pysynyt päässä. Kuvat siis eiliseltä. Olin illalla niin väsynyt etten jaksanut edes ajatella. Päällä on muutama uutuus jotka toin kotiin viime viikkoiselta Tallinnan pikareissulta jolla käytiin Naomin kanssa. Oli ihanaa päästä hetkeksi pois tästä hektisestä muutto/työ -rupeamasta. Löysin viimeinkin ihan sattumalta Pull & Bearin josta nappasin tuon superihanan nahkarepun mukaan. Pull & Bearista tuli kyl ihan suosikki Tallinnassa... muhun voi vaikuttaa jo sillä että kun astun liikkeeseen sisään ja The Kooks soi. Täydellinen kauppa hei. 

Uusi Biker rotsi ei nyt pääse ihan oikeuksiinsa näissä kuvissa joten tulen ottamaan siitä vähän loistokkaampia kuvia kunhan tuo aurinko joskus paistaisi tänne risukasaankin haha! Takissa on siis kaulukset ja hihat tekonahkaa ja koko muu osuus karvaa. Superihana ja maksoi vai 20€ ♥ 

Eilen käytiin Naomin kanssa Kaisaniemessä City Chinassa sushilla. Tai no minä kävin sushilla ja Naomi ihan kiinalaisella. Voi vitsi kiitos kuuluu Mirkalle joka tutustutti mut aikanaan sushin maailmaan. Omat suosikit alkaa jo löytyä. Seesamitonnikala sushit on mun ykkössuosikit! Voi nam pakko päästä kohta taas uudelleen herkuille♥ 

Hei huomasittekin jo varmaan ( huolestun jos ette ) että mun hiuksissa on alkanut tapahtua pienen pientä muutosta. Tuosta tällä hetkellä ruskeahkosta läikästä on jossain vaiheessa (toivottavasti) tulossa valkoinen♥ Pitää vaan olla kärsivällinen ja siinä mä olen tosi huono. Mietin jo shokkivärin laittamista, mutta ehkä mä nyt vaan yritän kestää tän vaalennustouhun läpi. Raita ei toisaalta näytä kovin pahalta tuonkaan värisenä, mutta ehkä se valkoinen on kuitenkin parempi haha! 

Nyt iltatee ja Nylon kouraan ja huomenna taas mennään! Mitä teille kuuluu? ♥

6 kommenttia:

 1. Aa! Voi, että, kun noi sushit näyttää hyviltä. Rupes itselläkin tekemään taas mieli. :D

  VastaaPoista
 2. Oi nam sushi! :3 Toi city china ei kyllä oo pettäny mua vielä kertaakaan! oon joka kerta saanu vatsani onnelliseksi siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullaki tälläkertaa ku en syöny kiinalaista ollenkaan :-D pelkkää sush♥

   Poista
 3. Toi tukka tulee näyttää NIIIN mahtavalta!! <3 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! Toivottavasti vaan jaksan tän prosessin läpi :D

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)