22. marraskuuta 2014

# NEW BOOTS


Coat - Notion 1.3 (nelly.com)
Bad godmother necklace - ReStyle
Peplum top - Seppälä
Jeggings - Dr Denim (Carlings)
NEW! Boots - Gift from Naomi♥


En voi olla hymyilemättä kun katson parvekkeen laseista ulos. Ulkona on niin kaunista. En oo mikään lumifani mut onhan toi nyt ihanaa! Lunta saa olla, mutta lumisadetta ei tarvittais. Tämän päiväinen asu on kuvattu tuossa parvekkeelta näkyvässä maisemassa. Jalassa on uudet saappaat ja pitkästä aikaa kaulassa vanha ReStyle nettisivuilta tilattu Paha Äitipuoli -kaulakoru. Nyt on hyvä huomata että lähes jokaisessa kuvassa se on väärinpäin... hahah! Mulla on ollut vähän vaikeuksia yhdistää sitä minkään kaapista löytyvän paidan kanssa mutta Seppälän peplum pelasti. 

Sappaat ovat tosiaan uudet! Tai no uudet ja uudet, sain ne Naomilta♥ Naomi osti nuo itselleen Lontoosta Camden Townista mutta ne eivät sopineetkaan. Ne on mulle yhden koon liian isot, mutta talvikenkinä villasukan kanssa aivan superlämpimät. Mulla ei ookkaan aikaisemmin ollut saappaita ja oon aika innoissani näistä. Nyt ei haittaa vaikka tulisikin lunta ihan kunnolla! Mitäs pidätte?

Käytiin eilen katsomassa Matkijanärhi part 1 ja se oli aivan helvetin hyvä! En oikeasti hengittänyt koko elokuvan aikana se oli niin jännittävä ja pelottava. Ihan sairaan hyvä. Pakko varmasti käydä katsomassa se uudelleen! Team Finnick♥ Muita Mockingjayn nähneitä? OLIKO HYVÄ? 


2 kommenttia:

  1. Moi D:: Pakko jakaa tää jollekki ku kukaa mun kavereista ei ymmärrä!! Löysin kirpparilta nää http://www.dinodina.com/sv/dam/365-lita-crochet-tan.html KYMPILLÄ aidot ja käyttämättömät!!! Dx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuullostaa aika hurjalta :o jos todella ovat aidot niin todella hyvä löytö!

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)