22. lokakuuta 2014

# OLÉ !

RUOKAVAROITUS! 
Oi hyvä luoja. En koskaan kirjoita ruoka tai raflapostauksia mutta nyt mun on vaan pakko. Oon löytänyt maailman parhaimman seurusteluraflan. Tai siis Weedihän sen on löytänyt. Weedi ystävällisesti tutustutti mut Tapas Bar & Cafe Oléen Seinäjoella. 

Oon nyt tainnut käydä siellä hmmm viitisen kertaa jo ja ensimmäinen kuva reissulta, jolloin vierailtiin siellä vähän suuremmalla jengillä. Oi vitsi kuola tippuu kun katselenkin näitä kuvia. En ole ennen tätä mestaa maistanut Tapaksia koskaan ja voin nyt vain sanoa, että ei saakeli mistä olisin jäänyt paitsi. 


Mun suosikit ko. paikassa ovat tällähetkellä grillatut jättikatkaravut ja hunajassa friteeratut kanavartaat. Nuo kaksi sanattomaksi vetävää herkkua on mun vakiotapakset ja yleensä otan kolmantena aina jonkun uuden jota en ole maistanut aikaisemmin. Viimeisimmällä reissulla uusin herkku jota maistoin olivat nuo HERKKKKULLLISET grillatut minipaprikat sormisuolalla koristeltuina. Siis aivan törkeen hyviä. Andalusian Perunasalaatti on myös siis aivan törkeen megahyvää. Oi voi. Oléssa on super hyvä hintalaatusuhde ( esim. perunasalaatti ( maailman paras sellainen) alle 3€), siellä on ihana tunnelma, ihana henkilökunta ja..... mikä tärkeintä ihanaa ruokaa♥ Vielä paljon on maistelematta ja Tapaksen sekä minun suuri rakkaussuhde ei pääty luultavasti koskaan. 

Jos oikeesti asut vähääkään lähempänä Seinäjokea kuin minä - MENE. Et tule pettymään. Siis kuola valuu ja mun on pakko varmaan suunnitella jo et koska pääsisin seuraavan kerran herkuille NOMMM. 

Tapas Bar & Cafe Olé löytyy osoitteesta Kalevankatu 14 Seinäjoelta. MENKÄÄ. 
Elämänne ei tule olemaan entinen sen jälkeen. 

4 kommenttia:

  1. Näyttääpäs niin herkulliselta. Tässä pittää alkaa ettimään ittelleen aamupalaa kun tuli nälkä kuvia kattoessa! :D

    VastaaPoista
  2. you look lovely, awesome necklace

    dresses-and-travels //@susandollparts

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)