11. lokakuuta 2014

# Freddy & GhostFedora Hat - Seppälä
Biker Jacket - Gina Tricot
NEW! Knit - Seppälä
Dr Denim Solitaire Jeggings - Carlings
Fake nose ring - Bik Bok
Jeffrey Campbell's - Members.com
Tämän asun kun heitin ylleni ja vilkaisin itseäni peilistä mieleen tuli ensimmäisenä Freddy Painajainen Elm Streetiltä. Se on toi hattu ja raidat... vaikka eri väriset onkin haha. Toistaiseksi oon vielä suht elossa olevan näköinen Freddyyn verrattuna. Oon ollut Halloween tunnelmissa jo pidemmän aikaa ja näkisitte millaiset Halloween koristeet meillä on!!! Pidettiin rakkaan Mirkani kanssa pre halloweenit ja ostettiin kunnon koristeet, katsottiin kauhuelokuva ( joka oli aivan järkyttävä en nuku enää ikinä) ja tietenkin - syötiin. 

Anyway, tykkään ihan hirveästi tuosta neuleesta. Mulle ikuinen painajainen on kutittava neule ja on välillä tosi hankalaa löytää KIVA, IHANA NEULE - joka ei kutittaisi. No tämä yksilö ei kutita♥ Eikä se ole liian kuumakaan! Jep, tiedän. Ihmiset yleensä ostaa neuleita juuri siksi, että ne LÄMMITTÄISIVÄT. Mulle neuleet, kaulaliinat, pipot, hanskat, toppatakit saa hien nousemaan otsalle pelkällä ajattelulla. Oon varsin kuumaverinen tapaus... haha! 

Meillä oli Mirkan kanssa todella hauskaa kun seikkailtiin kallioilla jalustan kanssa. Vitsi täytyis kyllä useemmin käyttää jalustaa kuvaamisessa... Tässä näette parhaimmat tuotokset: 


Mirka seikkailee tällähetkellä jossain - ah - pariisissa ja palaa sieltä huomenna kotiin Maltalle. Buhuu. Me nähdään vasta ensi vuoden puolella taas. Aina kun Mirkaa näkee, tuntuu ettei se olisi ollut poissa kaukana ollenkaan♥ 

Translate// Me and my buddy being goofballs♥ Oh god I'm gonna miss her. She's somewhere in Paris atm and tomorrow going back to her home in Malta. Next time we see each others is probably next year ;---( But yeah I have a new knit and I'm looking like Freddy from Nightmare on Elm Street♥ Not that dead yet but that is happening soon i think hahaha! 

5 kommenttia:

 1. tykkään! ja tuo hattu kyllä pukee sua paremmin ku hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä oon tosi yllättynyt että sopii! : D Onneksi ostin! ♥ ja kiitos ♥

   Poista
 2. IM A GHOST :D hahahahha onneks kaikki tietää etten oo ihan tervejärkinen XDD toi freddy tyyli on kyllä hienoo! mä tykkään! Oootan jo helmikuuta et päästään tekemään lumiukko kun tuun suomeen taas. Voidaanhan me tehdä lumiukko? semmonen tosi hieno! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei me ollaan kaikista tervejärkisimpiä täs koko maailmassa :o Joo tehään lumiukko Minion ukko!!!

   Poista
  2. Totta puhut :o jooo! Nyt en malta odottaa! ...toivottavasti sillon on lunta 8DD

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)