22. syyskuuta 2014

# Training to be Dauntles

Top - Adidas Originals
Jogging pants - H&M
Sneakers - Nike
Water Bottle  - Victoria's Secret

Mun blogihistoriassa ennen tätä postausta taitaa olla ainoastaan yksi edes jollakin tavalla liikuntaan liittyvä postaus. Vaikka lenkkeilenkin tänä päivänä jo suht aktiivisesti ja pidän kirjaa lenkkeilystäni en koe tarvetta jakaa hikisiä naamajuoksukuvia tänne. Tämä on kuitenkin  huuhaa muotiblogi!!!!!
MUTTA weedi otti mun juoksuasusta niin kivat kuvat että pakkohan mun nyt on teillekkin jakaa. Ja nämä tietenkin ovat ennen juoksua kuvat haha!

Lomaviikko siis kului ahkerasti juoksennellessa. Käytiin pikkusiskon ja Weedin kanssa urheilukentällä juoksemassa 1500m. Yläasteella olin suht kova juoksija ja mua harmittaa tosi paljon, etten ole jatkanut "harrastusta" sen jälkeen. Oli kuitenkin mahtava fiilis huomata, että jaksaa siitä huolimatta juosta 1500m kokonaan ja ihan suht hyvään aikaankin - 9,47min. Yläasteella tuli juostua muutaman minuuti nopeampi aika, mutta kyllä siihen vielä joskus päästään takaisin!

Meillä oli ihan superhauskaa kentällä vaikka tihkuttikin vähän vettä. Kaikki kolme selvisivät kunnialla maaliin saakka♥   Harmi että talvi on tulossa ja kohta ulkona lenkkeily hankaloittuu. Apua mitä mä sitten teen... hankinko sitten sen salijäsenyyden.... apuva.

ps.
Gina Tricotin alesta jo aikoja sitten löytynyt super ihana treenitoppi! Hitaa oli 5€. Tämä on nyt ainoa postaus jossa tämän voi esitellä haha :--D 

4 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia ja piristävä postaus :D Ja ihania treenivaatteita, sulla kun on muutenkin tosi mahtava ja mielenkiintoinen tyyli!

    VastaaPoista
  2. onks noi kengät ollu hyvät? :)

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)